Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Návštěvník dabelM
Odesláno (upraveno)

Díky :)

Krokodýlů je víc druhů a nezijou v Číně :) Ne vážně , nevím, struktura a vlastnosti kůže budou asi hodne podobné. Však se kouknes na srazu :cheers:

Na tahu jim to stejně sluší nejvíc

Jakej máš obvod zápěstí ? Byl jsem se dívat na Moonwatch, ale nejsem si jisty jejich velikosti... Jsem zvyklej na pilotky o velikosti 44mm a u omeg jsem měl pocit, že jsou o dost menší...

Upraveno uživatelem dabelM
Odesláno

A jaks to poznals, že je navečer? Podle těch tvejch Primek? To se radši dívej na oblohu. Podle ní to bude přesnější.... :lol2: . Promiň já musel..... :notworthy:

Já se na oblohu už nedívám, děsí mě vystrašené pohledy nějakého amatérského letce s batohem a trenkama nad hlavou. Ty Joudo.  :lol2:

Odesláno

Krasa, ten tah, cif, na najblizsi zraz ich urcite dones!! :)

Boli aj na februárovom, ale tam pochopitelne zahviezdili skôr tvoje SARXy, ktorých na SVK bude asi menej, než GS. Inak na zrazy obvykle beriem celú kolekciu  :)

Ty jsou parádní!

Moc pěkný  :clap:

Vďaka páni. Pavel - až ťa omrzia tvoje SQ, tak sa ozvi  ;)

tak ty jsou ovšem fantastické!

Vďaka. Každopádne nič pre teba - priemer 36mm :-) Fotky zblízka neuveritelne skreslujú.

Odesláno

Nemáš lepší foto? Vypadají zajímavě.

Dnešní kafe

Bohužel ne, je to Omega Constellation Stardust, ale byly ve zlatě

HPIM2134.jpg

Odesláno

Já se na oblohu už nedívám, děsí mě vystrašené pohledy nějakého amatérského letce s batohem a trenkama nad hlavou. Ty Joudo.  :lol2:

Ciwe to si  :cheers: !  :lol2:

Odesláno

Bohužel ne, je to Omega Constellation Stardust, ale byly ve zlatě

To se mi líbí, ty bych nosil hned, to je krásnej kousek.

Podobné ciferníky mívaly staré Rado, ale většinou jsou hnusně patinovaný, ale ten tvůj jefakt  luxusní.

Odesláno

Přesně :)

To se mi líbí, ty bych nosil hned, to je krásnej kousek.

Podobné ciferníky mívaly staré Rado, ale většinou jsou hnusně patinovaný, ale ten tvůj jefakt  luxusní.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...