Juraj11 Odesláno 9. března 2014 Nahlásit Odesláno 9. března 2014 Dnešní opékačka buřtů ve zřícenině hradu Drahotuch
Cyril Odesláno 9. března 2014 Nahlásit Odesláno 9. března 2014 Ochlazuje se na večer.uploadfromtaptalk1394383634022.jpgA jaks to poznals, že je navečer? Podle těch tvejch Primek? To se radši dívej na oblohu. Podle ní to bude přesnější.... . Promiň já musel.....
Návštěvník dabelM Odesláno 9. března 2014 Nahlásit Odesláno 9. března 2014 (upraveno) Díky Krokodýlů je víc druhů a nezijou v Číně Ne vážně , nevím, struktura a vlastnosti kůže budou asi hodne podobné. Však se kouknes na srazu Na tahu jim to stejně sluší nejvícJakej máš obvod zápěstí ? Byl jsem se dívat na Moonwatch, ale nejsem si jisty jejich velikosti... Jsem zvyklej na pilotky o velikosti 44mm a u omeg jsem měl pocit, že jsou o dost menší... Upraveno 9. března 2014 uživatelem dabelM
Eman2208 Odesláno 9. března 2014 Nahlásit Odesláno 9. března 2014 A jaks to poznals, že je navečer? Podle těch tvejch Primek? To se radši dívej na oblohu. Podle ní to bude přesnější.... . Promiň já musel..... Já se na oblohu už nedívám, děsí mě vystrašené pohledy nějakého amatérského letce s batohem a trenkama nad hlavou. Ty Joudo.
Kid_A Odesláno 9. března 2014 Nahlásit Odesláno 9. března 2014 Super, jednoduche, prehledne, dokonale:) Po dlouhe dobe...
JaRooN Odesláno 9. března 2014 Nahlásit Odesláno 9. března 2014 Hezky česky se slovenskými výrobky a irskou whisky
tico1 Odesláno 9. března 2014 Nahlásit Odesláno 9. března 2014 Krasa, ten tah, cif, na najblizsi zraz ich urcite dones!! Boli aj na februárovom, ale tam pochopitelne zahviezdili skôr tvoje SARXy, ktorých na SVK bude asi menej, než GS. Inak na zrazy obvykle beriem celú kolekciu Ty jsou parádní! Moc pěkný Vďaka páni. Pavel - až ťa omrzia tvoje SQ, tak sa ozvi tak ty jsou ovšem fantastické! Vďaka. Každopádne nič pre teba - priemer 36mm :-) Fotky zblízka neuveritelne skreslujú.
Rodkopf Odesláno 9. března 2014 Nahlásit Odesláno 9. března 2014 Nemáš lepší foto? Vypadají zajímavě. Dnešní kafe Bohužel ne :/
Rodkopf Odesláno 9. března 2014 Nahlásit Odesláno 9. března 2014 Nemáš lepší foto? Vypadají zajímavě. Dnešní kafe Bohužel ne, je to Omega Constellation Stardust, ale byly ve zlatě
tmoris Odesláno 9. března 2014 Nahlásit Odesláno 9. března 2014 No, moc se jich tu na foru neprodava. njn, tak holt sledovat http://www.watchrecon.com/?query=aquatimer+vintage&last_days=31 anebo zrovna na chron24 jedny v nemecku http://www.chrono24.cz/iwc/vintage-aquatimer-automatic--id2645488.htm?dosearch=true&searchexplain=true&resultview=list&query=aquatimer+vintage&sortorder=1&maxAgeInDays=0&watchTypes=U&countryIds=DE&dosearch=true&urlSubpath=/search/index.htm&utm_expid=860243-6.WPmGJSY3THOZz7RiNwJeqg.0&utm_referrer=http%3A%2F%2Fwww.chrono24.cz%2Fsearch%2Findex.htm%3Fdosearch%3Dtrue%26searchexplain%3Dtrue%26resultview%3Dlist%26query%3Daquatimer%2Bvintage%26sortorder%3D1%26maxAgeInDays%3D0%26watchTypes%3DU%26countryIds%3DDE
Cyril Odesláno 9. března 2014 Nahlásit Odesláno 9. března 2014 Já se na oblohu už nedívám, děsí mě vystrašené pohledy nějakého amatérského letce s batohem a trenkama nad hlavou. Ty Joudo. Ciwe to si !
honza71 Odesláno 9. března 2014 Nahlásit Odesláno 9. března 2014 Pravděpodobně budu spokojenej ještě hodně dlouho.
NIGHTinGALE Odesláno 9. března 2014 Nahlásit Odesláno 9. března 2014 Bohužel ne, je to Omega Constellation Stardust, ale byly ve zlatě To se mi líbí, ty bych nosil hned, to je krásnej kousek.Podobné ciferníky mívaly staré Rado, ale většinou jsou hnusně patinovaný, ale ten tvůj jefakt luxusní.
Jeronimo Odesláno 9. března 2014 Nahlásit Odesláno 9. března 2014 Přesně To se mi líbí, ty bych nosil hned, to je krásnej kousek.Podobné ciferníky mívaly staré Rado, ale většinou jsou hnusně patinovaný, ale ten tvůj jefakt luxusní.
Doporučené příspěvky