simon Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Sbíráme čínské hodinky...Foto: Tomaš Třeštík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2014 Neska sem si pospal, nicmene vzhuru do rachoty, Arbeit macht Frei.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2014 vypadaj zajimave na tom rubberu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2014 Hura do lesa...na 39mm ta guma vypada opravdu dobre... videl jsem i fotky 36mm na gume, kterym to ale vubec nesedi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2014 ... už zase čumím na Chronomag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2014 na 39mm ta guma vypada opravdu dobre... videl jsem i fotky 36mm na gume, kterym to ale vubec nesedi...+1 Vypada to gut, fakt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2014 Život jde dál....;-)No parada, takze ve tretim kvartalu mas zpatky keramiky s datumovkou a tak to ma byt :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2014 ...déšť a tma. dobrá fotka ? není to dílem nějaké deprese ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2014 Tohle mě začíná bavit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2014 Den je potřeba začít vydatnou a zdravou snídaní.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2014 sect-vyborna fotka,rolady a klobasy:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2014 ... už zase čumím na Chronomagto sou ty z kralovstvi hodin? cena byla pekna, srotovalo mi to v hlave hodne moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2014 Dneska pilotaz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2014 ...nevím, v práci je to momentálně...nedá se to slušně napsat, ale fotku jsem upravoval po včerejším Beskydy-open-chronosrazu, kde jsme se zase nařehtali jako koně po THC, tak asi ne. Navíc dnes jdu budovat dílničku, takže optimismus převládá....a možná mám v podvědomí hluboko uložený IMHO skvělý počin: NEBEL a to jak film tak i komix. teď tomu rozumím ? kdybychom byli včera na srazu ( bohužel nám to nevyšlo ), tak bych se asi blbě neptal ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2014 Bohužel ne dnes, ale včera večer, kdy mi je na chvíli půjčil kámoš, kterýmu právě dorazily z Holandska. Jsou to nádherný hodinky, který v reálu působí o 100%, než na jakékoli fotce (zvláště pak na této, bohužel ostružina, obzvláště za šera, fotí příšerně). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2014 Bez oranžové to prostě nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2014 Bez oranžové to prostě nejde to je to nový ZT ? vypadá hustě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2014 Den je potřeba začít vydatnou a zdravou snídaní.... uploadfromtaptalk1398499467254.jpgTo je teda provokace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2014 Den je potřeba začít vydatnou a zdravou snídaní.... uploadfromtaptalk1398499467254.jpg Ta se povedla :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2014 Den je potřeba začít vydatnou a zdravou snídaní.... Rolady jsou zkratka ty spravne socka hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky