jenik77 Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 Tak vitaj v klube aIMG_0574.jpgDekuju!:-)) Cetl jsem tvoji recenzi, naprosta parada!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 eterna4.JPGJo, tak to je velká paráda, pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 Dekuju!:-)) Cetl jsem tvoji recenzi, naprosta parada!! Tak to ma teší . Hodinky máš fajn, snáď sa neobjavia v predajnej sekcii. Odkedy mám tie svoje, ťažko sa mi hľadá niečo iné, zaujímavé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 Mám si nechat řemen nebo mesh? Tak samozřejmě oboje a dokoupit gumu (myšleno kaučuk, ne latex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 Vintážní Doxy na ruce a vintážní pekáček na sporáku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 nadhernej kousekVintážní Doxy na ruce a vintážní pekáček na sporáku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 Tak to ma teší . Hodinky máš fajn, snáď sa neobjavia v predajnej sekcii. Odkedy mám tie svoje, ťažko sa mi hľadá niečo iné, zaujímavé.pokukoval jsem po nich delsi dobu a kdyz jsem je tu videl v prodejni sekci, tak bylo vymalovano. mam z nich opravdu radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 nemaj chybu:))diky..IMG_1309_resize.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 (upraveno) chlapi, nechci vam kazit radost, ale ten token dava k uctu uz i sberbank ale jo, nez se tokeny k VPN zacly davat do BB bylo super to mit na klicich:))Pravdepodobne ne, obecne se tyto tokeny pouzivaji k pripojeni na firemni VPN, resp. k firemni siti.Videl jsem to i u kamaradky co dela v CEZu, ja delam v McKinsey a uz tu mame takovej malej chrono klub , bylo by fajn, kdyby ses pridal . Upraveno 7. května 2014 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 My jsme přešli z RSA na sms kódy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 neni problem se signalem? My jsme přešli z RSA na sms kódy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 Když není signál, není remote access Někdy to není špatný(dovča), ale třeba když nějakej inteligent vymyslí poradu mimo signál a potřebuješ tam makat, tak je to k zlosti. Na vyžádání ale dostaneš i klasickou RSA místo sms. Oboje má svý pro i proti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 vsechno je to post-industrialni zlo Když není signál, není remote access Někdy to není špatný(dovča), ale třeba když nějakej inteligent vymyslí poradu mimo signál a potřebuješ tam makat, tak je to k zlosti. Na vyžádání ale dostaneš i klasickou RSA místo sms. Oboje má svý pro i proti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 Už delší čas nesundávám žluťásky" Baví mě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 vsechno je to post-industrialni zlo Kapitalismus a bezpečnostní paranoia v plné síle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 pekny "expedicni pohorky" v pozadi na stole:))Už delší čas nesundávám žluťásky" Baví mě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 eterna4.JPGWow, dream watch, legends never die!Gratuluju, jsou úžasný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 (upraveno) Na léto Upraveno 7. května 2014 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 Jo, jo, naštěstí už malej Messner odpadl.. pekny "expedicni pohorky" v pozadi na stole:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 Jo, jo, naštěstí už malej Messner odpadl.. +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky