Dlabka Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 Moje nové od Gougyho na obědě.Dostanou nový řemen. Asi černý Di-Modell Anfibio Polo waterproof. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 Dnes už zas Fortisky, ale několik minulých dní ochutnávaly moje 14 let staré Casia po letech zase slanou vodu. A i po letech obstály, vydržely denní ponory do 6 metrů Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 Při provádění bezpečnostně technické kontroly podle §27-29, zákona 123/2000Sb. byla na Zeno zjištěna závada: ohnutá stěžejka.Zařízení nesmí být používáno do odstranění závady. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 hodinky pod rentgenem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 Moje nové od Gougyho na obědě. Dostanou nový řemen. Asi černý Di-Modell Anfibio Polo waterproof. To taky vůbec nemusí vypadat špatně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 hodinky pod rentgenem? Když mě nehoní personál a pojištěnci. Pokud to není skeleton, jsou obrázky dost nevýrazné. Tady Junkers 31681. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 Oldo fakt dobrý! Smím navrhnout, že bys to poslal Bakerovi do kalendáře? To je další unikátní technologie focení hodinek, kterou tady ještě nikdo nezkoušel. Ta předchozí byl Skalisův elektronový mikroskop Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 v tomto pocasi co ine nez potapky.. ale inak ja vodu moc nemusim.. ako napoj sa neosvedcila a ani v topankach nie je bohvieco. Cece fakt jsou hezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 (upraveno) Oldo fakt dobrý! Smím navrhnout, že bys to poslal Bakerovi do kalendáře? To je další unikátní technologie focení hodinek, kterou tady ještě nikdo nezkoušel. Ta předchozí byl Skalisův elektronový mikroskop Taky mě to napadlo, snímky jsou však moc malé. Snímkuje se na detektor 43x43 cm, s maticí 3121x3121 pixelů. Když budeme uvažovat hodinky o průměru 43 mm, tak se zobrazí na cca 310 pixelech. Ve skutečnosti o něco více, protože objekt neleží přímo na detektoru, ale tak o 20% vzdálenosti rentgenka-detektor výše. To znamená, že s nějakým okrajem by to mohlo být tak 600x600 pixelů a Baker chce 1500. Doufám, že jsem to moc nezamotal, jde si to taky představit jako dělání fotek na zvětšováku. Ale takový obrázek s loketní a vřetení kostí by byl efektní. Upraveno 20. července 2011 uživatelem Olda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 Uz 7 dni vencim psa Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karloss Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 Uz 7 dni vencim psa Gasi ty Tvoje fotky to je něco strašného.....takhle mě mučit, naprosto dokanalé hodinky, nádherné záběry. Ku*va proč je v IWC nedělají o něco menší...pro mě tak do 40mm a dospěl bych taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 Mam zapesti chcipacka ( pod 17 cm ) a jsou ok, cekam na BP, to bude teprve maso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 Uz 7 dni vencim psa ..jsou nádherné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 To znamená, že s nějakým okrajem by to mohlo být tak 600x600 pixelů a Baker chce 1500 To nevadi, posli mu ji. Neni to klasicka fotografie a navic ten obraz nepotrebuje byt superostry, protoze to neni klasicka fotka hodinek. Ja bych ji v kalendari rozhodne uvital stejne jako tapetu na plose . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 Když mě nehoní personál a pojištěnci. Pokud to není skeleton, jsou obrázky dost nevýrazné. Tady Junkers 31681. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Doufám že to VZP proplatí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 po dlouhé době jsem vytáhl rytíře, pokaždé mě potěší dokonalé zpracování. tie sa mi vzdy strasne pacili, pekny kusok. nie moc napadne ale paradne strihnute: Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 To nevadi, posli mu ji. Neni to klasicka fotografie a navic ten obraz nepotrebuje byt superostry, protoze to neni klasicka fotka hodinek. Ja bych ji v kalendari rozhodne uvital stejne jako tapetu na plose . Přesně jak říká Skalis, ta fotka je fakt super a rozměry by snad jednou vyjímečně nemusely vadit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 ...dnes celý den Carrery... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 21. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2011 Když je dneska tak hnusně, přidám 2 z víkendu: Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 21. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2011 Za minutu dvanáct .... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky