Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Pro sraz starých lanďáků jsem zvolil sportovní PAM250. :smile_anim:

Kurňa Cyrile, běž už do dža s těma parádníma Lanďákama. Kdo se má na to koukat, když mu to nestojí v garáži. :D

EDIT: hodinky samozřejmě taky pěkný. :)

Upraveno uživatelem Kalifx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kurňa Cyrile, běž už do dža s těma parádníma Lanďákama. Kdo se má na to koukat, když mu to nestojí v garáži. :D

EDIT: hodinky samozřejmě taky pěkný. :)

Máš pravdu....jsou krásný! A jízda v nich je zážitek, neporovnatelný s tím, co zažívám při jízdě s novými auty. :smile_anim: A jestli chceš nějakýho v garáži, je to fakt jen otázka priorit.... :wine: Pár kousků, které jsou v předrenovačním stavu bych zase já osobně rád pustil....Vzal jsem si velký sousto a prostě to jako jeden z dalších koníčků ve volným čase nedám....:suicide_anim: Ani jsem nevěděl, že existuje ještě další Orlík a že jej ti nadšenci pokoušejí zachránit. Super! :smile_anim:
Odkaz ke komentáři

Máš pravdu....jsou krásný! A jízda v nich je zážitek, neporovnatelný s tím, co zažívám při jízdě s novými auty. :smile_anim: A jestli chceš nějakýho v garáži, je to fakt jen otázka priorit.... :wine: Pár kousků, které jsou v předrenovačním stavu bych zase já osobně rád pustil....Vzal jsem si velký sousto a prostě to jako jeden z dalších koníčků ve volným čase nedám....:suicide_anim: Ani jsem nevěděl, že existuje ještě další Orlík a že jej ti nadšenci pokoušejí zachránit. Super! :smile_anim:

No Cyrile, i ty máš pravdu. Je to otázka priorit. U mě ani tak nehraje roli prostá nedostupnost tohohle krasavce, jako spíš otázka, kam bych s ním jezdil. Metodu dvou a více aut v domácnosti o jednom členu jsem zatím nezkusil, takže absence Lanďáka v mé garáži je prostě výsledkem rozumového rozhodnutí. Ale musím říct, že mám často chuť to přehodnotit. Stejně jako jsem si už jednou málem koupil Humvee. Ale tam asi zasáhla nakonec fakt ruka Páně a já se vzpamatoval. :D Nicméně ti fandím. Protože tohle je skvělej koníček.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...