spinach Odesláno 23. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2011 Ještě voní novotou :-) ..dobrá volba ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 23. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2011 to je duo k pomilování! Od toho by mě snad odlákala jen Vanessa Paradise před 20ti lety Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav 2 Odesláno 23. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2011 Dnes Seiko Samurai . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrotHell Odesláno 23. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2011 Dneska prozměnu Seika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 23. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2011 Dnes čerstvě toto-začíná doba zvykání si na sebe jinak díky Horhemu za pomoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 24. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2011 Po dlooouhý době kvarcový placatice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 24. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2011 Ségra má svátek, dcera má svátek, mutr má svátek, takže půjde na ruku něco hodného svátečního dne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 24. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2011 Porad to same,porad si na ne zvykam,porad to neni nejak ono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 24. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 24. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2011 Dalsi v rade pilotnich dni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 24. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2011 dokonalý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 24. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2011 spíš v ruce než na ruce Perfektní fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 24. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2011 dik, rychlocvaky maju svoje caro dokonalý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 24. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2011 Pro sraz starých lanďáků jsem zvolil sportovní PAM250. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 24. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2011 (upraveno) Pro sraz starých lanďáků jsem zvolil sportovní PAM250. Kurňa Cyrile, běž už do dža s těma parádníma Lanďákama. Kdo se má na to koukat, když mu to nestojí v garáži. EDIT: hodinky samozřejmě taky pěkný. Upraveno 24. července 2011 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 24. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2011 ...dnes nové...Steelfishe na provizorní kůži... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 24. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2011 Kurňa Cyrile, běž už do dža s těma parádníma Lanďákama. Kdo se má na to koukat, když mu to nestojí v garáži. EDIT: hodinky samozřejmě taky pěkný. Máš pravdu....jsou krásný! A jízda v nich je zážitek, neporovnatelný s tím, co zažívám při jízdě s novými auty. A jestli chceš nějakýho v garáži, je to fakt jen otázka priorit.... Pár kousků, které jsou v předrenovačním stavu bych zase já osobně rád pustil....Vzal jsem si velký sousto a prostě to jako jeden z dalších koníčků ve volným čase nedám.... Ani jsem nevěděl, že existuje ještě další Orlík a že jej ti nadšenci pokoušejí zachránit. Super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 24. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2011 Máš pravdu....jsou krásný! A jízda v nich je zážitek, neporovnatelný s tím, co zažívám při jízdě s novými auty. A jestli chceš nějakýho v garáži, je to fakt jen otázka priorit.... Pár kousků, které jsou v předrenovačním stavu bych zase já osobně rád pustil....Vzal jsem si velký sousto a prostě to jako jeden z dalších koníčků ve volným čase nedám.... Ani jsem nevěděl, že existuje ještě další Orlík a že jej ti nadšenci pokoušejí zachránit. Super! No Cyrile, i ty máš pravdu. Je to otázka priorit. U mě ani tak nehraje roli prostá nedostupnost tohohle krasavce, jako spíš otázka, kam bych s ním jezdil. Metodu dvou a více aut v domácnosti o jednom členu jsem zatím nezkusil, takže absence Lanďáka v mé garáži je prostě výsledkem rozumového rozhodnutí. Ale musím říct, že mám často chuť to přehodnotit. Stejně jako jsem si už jednou málem koupil Humvee. Ale tam asi zasáhla nakonec fakt ruka Páně a já se vzpamatoval. Nicméně ti fandím. Protože tohle je skvělej koníček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 24. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2011 Uz si pripadam jako Alda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 24. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2011 tak ja o nich basnim a ony tak blizko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky