Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Právě jsem proloupl oči a zdá se, že to dnes vypadá na krásný den  :D

jake to mas bozinku ruzovucke... :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Řemen dorazil, díky Vašku :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Perfektné sú. Absolútne nezameniteľné ;)

Raz si tieto diversky určite vyskúšam. Začínajú byť pre mňa veľmi príťažlivé...

Jednou za cas me popadne naka mlsna nebo co a koukam co by, kde by, za co bych je vymenil. Pak se zase vzpamatuju a jsem spokojeny. Obcas mam chut je hodit na tah. Jenze s nerez lunetou mi na tahu nesedi a s cernou uz by to byly uplne jine hodinky. Takze vzdy zustane u tehle cerno stribrne kombinace, ktera se mi stejne libi nejvic...jen si to obcas musim pripomenout ;)
Odkaz ke komentáři

pracovní zátiší a něco nový ze zastavárny... získal jsem je za moc dobrou cenu! :)

Odkaz ke komentáři

Tak jsem si koupil svoje prvni Seika a vlastne prvni Japonce vubec..takze dnes a asi v budoucnu po delsi dobu toto: (trochu bojuju s velikosti,ale snad si zvyknu)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...