bedja Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2014 ..do horka Géčka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2014 Ale vzdyt ja je mam rad... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2014 Právě jsem proloupl oči a zdá se, že to dnes vypadá na krásný den jake to mas bozinku ruzovucke... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2014 jake to mas bozinku ruzovucke... To je krásná fialovoučká Vidím, že Longiny opět můžeš nosit. To je skvělé. Za chvilku ti do jejich vlákna postnu fotky, jak ta stěžejka vypadá u mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2014 Pěkný paneCo je to za velikost? díky ? jsou skvělé ? velikost 47 mm ? já mám na ně ruku akorát ( ta fotka trochu klame ) ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2014 díky ? jsou skvělé ? velikost 47 mm ? já mám na ně ruku akorát ( ta fotka trochu klame ) ...To znám, že fotky klamou Ale opravdu, vypadají dobře, ať slouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2014 Právě jsem proloupl oči a zdá se, že to dnes vypadá na krásný den DSCN2333.JPGJo, tady jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2014 Na chvíli půjčeno, blbý světlo, blbá mobilovka. Hodinky fajn... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blinker Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2014 Ale vzdyt ja je mam rad...Perfektné sú. Absolútne nezameniteľné Raz si tieto diversky určite vyskúšam. Začínajú byť pre mňa veľmi príťažlivé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2014 (upraveno) Smer sever Upraveno 17. července 2014 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2014 Jedna z toulek po Beskydech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2014 Řemen dorazil, díky Vašku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2014 Neskutečný vedro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2014 Perfektné sú. Absolútne nezameniteľné Raz si tieto diversky určite vyskúšam. Začínajú byť pre mňa veľmi príťažlivé...Jednou za cas me popadne naka mlsna nebo co a koukam co by, kde by, za co bych je vymenil. Pak se zase vzpamatuju a jsem spokojeny. Obcas mam chut je hodit na tah. Jenze s nerez lunetou mi na tahu nesedi a s cernou uz by to byly uplne jine hodinky. Takze vzdy zustane u tehle cerno stribrne kombinace, ktera se mi stejne libi nejvic...jen si to obcas musim pripomenout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2014 Chudáci Damaska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka luděra Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2014 pracovní zátiší a něco nový ze zastavárny... získal jsem je za moc dobrou cenu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paja111 Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2014 Tak jsem si koupil svoje prvni Seika a vlastne prvni Japonce vubec..takze dnes a asi v budoucnu po delsi dobu toto: (trochu bojuju s velikosti,ale snad si zvyknu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2014 Řemen dorazil, díky Vašku Fakt jim sedne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2014 pracovní zátiší a něco nový ze zastavárny... získal jsem je za moc dobrou cenu! Tak ty jsou pěkný!Až tě omrzí a budeš je posílat dál, tak si na mně vzpomeň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2014 Jenom jedno pivko.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky