panedge Odesláno 26. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 26. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2014 včera jsem hodinky nemel, zato jsem měl v ruce svého cerstve narozeného syna Honzu;) Sent from my iPhone using TapatalkParáda, další mimino na fóru Náš malej má dnes 3 týdny.Obrovská gratulace!A u dalšího si snad už vezmeš hodinky s sebou, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 26. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2014 Já je měl s sebou, ale na finále jsem je sundal;) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 26. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2014 Já je měl s sebou, ale na finále jsem je sundal;) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 26. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2014 Paráda, další mimino na fóru Náš malej má dnes 3 týdny.Obrovská gratulace!A u dalšího si snad už vezmeš hodinky s sebou, ne? no já je měl, šle na finále jsem je sundal;) vzal jsem si na to bondovky;)- prvni automaty;) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 26. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2014 I po létech užívání stále v kondici. Týden ve vodě bez problémů. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 26. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2014 Sportem ku zdraví, dnes do práce na KOLE !!! Snad zvládnu i cestu domů... Tak to bych nedal, v tom počasí by mi normálně jeblo...Já v komore a hledám poslední okurky s feferonkou....někdo mi je sežral. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 26. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2014 Do háje, to je správný stroj! V něčem takovém bych se někdy děsně rad projel.Normalni supersport ?PO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 26. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2014 Viac pak je len v MiG-29 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 26. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2014 (upraveno) no já je měl, šle na finále jsem je sundal;) vzal jsem si na to bondovky;)- prvni automaty;) Sent from my iPhone using TapatalkTak to jo Já dnes jako obvykle... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. července 2014 uživatelem Chorche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 26. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2014 R E II Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 26. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2014 Něco mi uniklo,nová akvizice? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 26. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2014 Něco mi uniklo,nová akvizice? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 26. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2014 ta datumvka je fakt mazec..... . Ale jinak asi dobrý.... celkově je to mazec a žádné asi dobrý ... Ale tydle Ancony jsou boží díky, jsou fakt skvělé ( jen Cyril na to ještě nepřišel ) ... včera jsem hodinky nemel, zato jsem měl v ruce svého cerstve narozeného syna Honzu;) Sent from my iPhone using Tapatalk velká gratulace ... 2 Denjl: gratuluju! A uzivej si to!Ja dneska hodil 60km na MTB, manzelka s detma je u tchyne, takze zaslouzena odmena... image.jpg jak na ty Pamy můžeš nasadit tu příšernou gumu ? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 26. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2014 Tak este par... Pro mně nejpěknější hodinky na fóru. Závidím a těším se, až si je zase koupím - někdy, kdysi...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2014 Akože vzpomienková...ty si Bally nakoniec predsa len predal?? Ne, ale už jsem zpátky v Čechách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2014 Po namáhavém dni: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 26. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2014 Jsme na návštěvě u známých v Olomouci, tak poznáváme tenhle nádherný kraj. Teď poobědová siesta a pak arboretum v Bystrovanech. To se furt pohybuješ tak do 5 km od nás! Na baziliku koukám z okna! Příště dej vědět - uděláme besídku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 26. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2014 To se furt pohybuješ tak do 5 km od nás! Na baziliku koukám z okna! Příště dej vědět - uděláme besídku.Se přidám na besídku, mám to o fous dál, ale kostel taky vidím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2014 To se furt pohybuješ tak do 5 km od nás! Na baziliku koukám z okna! Příště dej vědět - uděláme besídku.Tak to ti malinko závidím, celé okolí je tam opravdu nádherné. Nějak mě ten váš kraj chytil za srdce. Příští rok na tebe budu pamatovat :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky