Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

...jedno nebo druhé ti jde blbě.. :D

nebo taky oboje..

Auto mi jde blbě, ale nějak nemám potřebu s tim něco dělat, až k němu příjdu příště, stejně bude vysekaná baterka. To bude tak na vánoce.

Odesláno

nebo taky oboje..

Auto mi jde blbě, ale nějak nemám potřebu s tim něco dělat, až k němu příjdu příště, stejně bude vysekaná baterka. To bude tak na vánoce.

a nebo no..to já jen tak, aby řeč nestála..ale po ránu jsem se zasmál..díky.. :D

Návštěvník Ondra
Odesláno

Covece, Ondro... hodinky dobry. Ale zbytek outfitu se k tomu moc nehodi, ne? Ja vim, image je na nic, ale preci jen si to ty hodinky nezaslouzi ;) :cheers:

Máš recht, moc se to nehodí, normálně si beru hodinky na outdoor, ale já se jich nemůžu nabažit :) :cheers:

Odesláno

Máš recht, moc se to nehodí, normálně si beru hodinky na outdoor, ale já se jich nemůžu nabažit

Jo jo. Taky jsem mel cukani si je brat i na "ven" (myslim jako outdoor). Ale preci jen by mi jich bylo lito. :) Ale k obleku prakticky uz ani neuvazuju nad nicim jinym. Jediny rozdil je v tom, za ja jsem na cerne ciferniky. (viz zde a zde).
Odesláno

slunečná neděle v Orlických horách

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...