Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Se zpožděním z mé vlastně nepodařené první týdenní dovolené po roce. Rozhledna Královka v Jizerských horách. Jediná tůra za 6 dní pobytu a pak nemoc (dcera, pak já...) a taky počasí občas a tak vůbec. Nevím, jestli jsem to sem už nepostnul z mobilu. V době choroby. Snowe, neboj, setkáme se v JnN do měsíce :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Vrátil jsem se ke svým "srdcovkám" SEIKO Prospex SBCM023. Je to sice quartz, ovšem velikostně ideální na mou ruku (nebudu s němi tlouct o futra :rolleyes:) a hlavně 200 m vodotěsnost, perpetual calendar a odchýlka +20/-20 s / rok je úžasná :guitar:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Pořád jsem z nich paf... neskutečný hodinky. Přemýšlím, jestli by snesly:

- kevlarový/plátěný řemen jako mají Top Guny

- hodně tmavě hnědýho gatora

- letecký řemen

Bandi, hezka kosile. Takovou podobnou shanim (i kdyz nijak extenzivne) uz docela dlouho. Jen touzim po jine barve kostek - tmave cervene.
Odesláno

Na výlet nakonec poletí titanový Avengery. OP 312 nebo 250 jsem si Laďóšem nechal v hospodě rozmluvit. :cheers: Že prej bych je v tom písku a slaný vodě určitě zničil... :crying_anim02:

Návštěvník Ondra
Odesláno (upraveno)

Na odpolední výlet jsem přezul ;)

Upraveno uživatelem Ondra
Odesláno

Mal som na mysli aj to, ale teraz mi je bližšie Turecko, lebo sme tam pred týždňom boli a tie spomienky... :smile_anim:

odpovím za něj, Bulharsko

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...