Baker Odesláno 29. října 2014 Nahlásit Odesláno 29. října 2014 neska hodinky pro velký pytlíky avijatiky .... penereje mi má drahá smetla ze stolu jak stoletej prach ..... takže sendvič a trochuinhauz aspoň takle Ten unitas je mooc peknej.
Návštěvník YPO Odesláno 29. října 2014 Nahlásit Odesláno 29. října 2014 Ten unitas je mooc peknej.ta barva je jak chameleon .... měl sem možná vzít ten zlatej stroj .... zlatý kolečka mě trochu rozčilujou, ale vono by mě asi rozčiloval i ten zlatej stroj .... na pohled hezký ... to jo .... a podle vibrografu i přesně jdoucí .... díky tomu sendviči si troufám říct, že nejpovedenější pilotky co vyrábí ......... musím si to pochválit
instant Odesláno 29. října 2014 Nahlásit Odesláno 29. října 2014 (upraveno) Co uz ked su doma, ze mat centralnu sekundovku tak ti ich aj pochvalim Upraveno 29. října 2014 uživatelem instant
Návštěvník YPO Odesláno 29. října 2014 Nahlásit Odesláno 29. října 2014 Co uz ked su doma, ze mat centralnu sekundovku tak ti ich aj pochvalim dobrý sou, nofuj ...... to mi spat kámen ze srce
Frantik Odesláno 29. října 2014 Nahlásit Odesláno 29. října 2014 tak delam to kvuli tobe, vim ze si byl uz zoufalej
Návštěvník YPO Odesláno 29. října 2014 Nahlásit Odesláno 29. října 2014 tak delam to kvuli tobe, vim ze si byl uz zoufalejto sem furt, ale je to uš trochu lepčí
Peter78 Odesláno 29. října 2014 Nahlásit Odesláno 29. října 2014 Vcerejsi obed s polovickou. Hodinkove se teprve uci, ale za Rolady ve zlutym zlate by pry delala veci to bych delal taky : ...neodolal jsem a dal jim modry Hirsch ;-) ... ale slusi jim....jj, fakt slusi.. moc pekny
papen Odesláno 29. října 2014 Nahlásit Odesláno 29. října 2014 Dnešní ranní při cestě do práce, po delší době vintage chrono.
edgar_23 Odesláno 29. října 2014 Nahlásit Odesláno 29. října 2014 Dneska Panerai Sent from my iPhone using Tapatalk
Ohm-Aztec Odesláno 29. října 2014 Nahlásit Odesláno 29. října 2014 Pěkné, ale nestýská se ti po IWC? Marky mám furt, jen jsem si dal trochu voraz.
Vit Odesláno 29. října 2014 Nahlásit Odesláno 29. října 2014 (upraveno) ta barva je jak chameleon .... měl sem možná vzít ten zlatej stroj .... zlatý kolečka mě trochu rozčilujou, ale vono by mě asi rozčiloval i ten zlatej stroj .... na pohled hezký ... to jo .... a podle vibrografu i přesně jdoucí .... díky tomu sendviči si troufám říct, že nejpovedenější pilotky co vyrábí ......... musím si to pochválit Pěkné to máš.Kdybys jel okolo, zastav se. tuna Pěkné, vždy přemýšlím, jestli máš vy hodiny nízko nebo lezeš při focení na židli. Upraveno 29. října 2014 uživatelem Vit
Návštěvník YPO Odesláno 29. října 2014 Nahlásit Odesláno 29. října 2014 Pěkné to máš.Kdybys jel okolo, zastav se.neska sem tam byl ... tak zas za měsíc asi
Vit Odesláno 29. října 2014 Nahlásit Odesláno 29. října 2014 neska sem tam byl ... tak zas za měsíc asi A já sedím na Bradleci ....OK, ozvi se potom.
Doporučené příspěvky