Karloss Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 (upraveno) <br>uz par dni toto..<br>fotka z Brna, kde som prisiel o rolexy..<br>[/quot<br><br> Tak já na ruce konečně tohle .....přiznám se bez mučení, že ten brněnský bandita jsem byl já. No co k tomu dál říct...jsem z nich prostě úplně hotovej...takhle skvělý pocit z hodinek už jsem dlouho neměl, jestli kdy vůbec. Nemám jim absolutně nic, co vytknout, jsou proště a jednoduše dokonalé a sám si říkám, proč mi to trvalo tak dlouho, než jsem k nim dospěl. Cesta to byla ale samozřejmě moc pěkná, lemovaná spoustou zajímavých hodinek i setkání s jejich majiteli. Postupem času, po různých experimentech a vlnách jsem si nějak v hlavě srovnal kritéria, které mají splňovat ty moje "definitivky" a byla to hlavně velikost - 40 max (jsem prcek) regulovatelný tah (vadí mi čekat než se kůže poddá i když nemůžu tah posunout ani o píď), centrální vteřinovka (rád koukám že se něco děje a u stopek mi vždycky bylo líto, že ta hlavní ručka stojí), automat, datum (nezbytně nutné), ocel, safír atd. Nebudu zastírat, že i značka nehrála při výběru značnou roli...po všech těch rošádách pro mě hodinky musí mít koule, a to pro mě beze zbytku tyhle rolády splňují. Prozatím a myslím, že tentokrát na opravdu hodně dlouho dobu budu mít od hodinek klid. Moje cesta zde tedy prozatím končí...bylo to krásné, ale musím teď svůj čas věnovat i dalším věcem (postavit dům, zplodit syna Mějte se tu všichni krásně a ať Vám to tiká. <br><br>foto rychlé aktuální, lepší hodím někdy později do samostatného vlákna<br><br>Ahoj K.<br><br><br> Upraveno 27. září 2011 uživatelem Karloss Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 gratuluju, jsi na dobre ceste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 Ty jsou krasný. Párkrát jsem na ně koukal na netu, ale nikdy je neviděl žive. Musí být parádní. Mrakouši & Slime, přijďte na ten plánovanej sraz, beru je tam, jinak bych se Sibiřanem nevydržel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 mrakous ma dofcu, jinak by dojel nemysli si, vsem VIPckam posilam pozvanky osobne jen u tebe jsem chvili vahal just kidding.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 The Dark Side of . . . (aneb zase jsem se potkal s Robertem) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 Mrakouši & Slime, přijďte na ten plánovanej sraz, beru je tam, jinak bych se Sibiřanem nevydržel Nakonec Empire 12.10? Psát se nebudu, nejsem si jistej na 100%, ale snad mi to vyjde a dorazím. Už mi ty Corumy chybí... I když nevím, co tam takovej zobák jako já bude mezi starýma pardálama dělat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 28. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2011 (upraveno) Zkouším, jak by se k Orlíkům hodila užovka červená... A nevypadá to špatně. Upraveno 28. září 2011 uživatelem Baker Smazana velka fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 28. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2011 Ohm-Aztec: hodinky pěkné, bokeh jak ze zrcadlového objektivu No jo, co chceš od foťáku v mobilu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmako Odesláno 28. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2011 tož tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfi Odesláno 28. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2011 (upraveno) Asi po 20 letech digi. Zato pořádný. GX-56GB-1 Upraveno 28. září 2011 uživatelem Marfi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 28. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2011 (upraveno) znova Upraveno 28. září 2011 uživatelem Juraj11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2011 schyluje sa k chlastacke s hostitelom v duchu najlepsich vychodoeuropskych tradicii - rieka v pozadi sa vola Dnepr.. chce to vodkotesne hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 28. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2011 (upraveno) schyluje sa k chlastacke s hostitelom v duchu najlepsich vychodoeuropskych tradicii - rieka v pozadi sa vola Dnepr.. chce to vodkotesne hodinky. Tak hodne sily preju a rano si je nepoblij je to jenom 316L A bacha na pjercovuju vodku! Upraveno 28. září 2011 uživatelem lib Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav 2 Odesláno 28. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2011 Orsa a skúška remeňa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_45 Odesláno 28. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2011 schyluje sa k chlastacke s hostitelom v duchu najlepsich vychodoeuropskych tradicii - rieka v pozadi sa vola Dnepr.. chce to vodkotesne hodinky. doporucuju mineralku borjomi pred vykonem se zavodnit a pak pravidelne se dopijet a vsechny je prepijes ... odzkouseno v praxi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2011 nuda doma, nechodící sádra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 28. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2011 (upraveno) Sinn...! Pořád přemýšlím, jestli se mi doma s nepožerou s Damasko... Upraveno 28. září 2011 uživatelem Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 28. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2011 Junghans Olympic chronograph, 1972, Valjoux 7734. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 28. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2011 Roman: chvalim vyber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 28. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2011 Podporim znacku dnes tyhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky