Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

<br>uz par dni toto..<br>fotka z Brna, kde som prisiel o rolexy..<br>[/quot<br><br>

Tak já na ruce konečně tohle :king:

.....přiznám se bez mučení, že ten brněnský bandita jsem byl já. No co k tomu dál říct...jsem z nich prostě úplně hotovej...takhle skvělý pocit z hodinek už jsem dlouho neměl, jestli kdy vůbec. Nemám jim absolutně nic, co vytknout, jsou proště a jednoduše dokonalé a sám si říkám, proč mi to trvalo tak dlouho, než jsem k nim dospěl. Cesta to byla ale samozřejmě moc pěkná, lemovaná spoustou zajímavých hodinek i setkání s jejich majiteli. Postupem času, po různých experimentech a vlnách jsem si nějak v hlavě srovnal kritéria, které mají splňovat ty moje "definitivky" a byla to hlavně velikost - 40 max (jsem prcek) regulovatelný tah (vadí mi čekat než se kůže poddá i když nemůžu tah posunout ani o píď), centrální vteřinovka (rád koukám že se něco děje a u stopek mi vždycky bylo líto, že ta hlavní ručka stojí), automat, datum (nezbytně nutné), ocel, safír atd. Nebudu zastírat, že i značka nehrála při výběru značnou roli...po všech těch rošádách pro mě hodinky musí mít koule, a to pro mě beze zbytku tyhle rolády splňují. Prozatím a myslím, že tentokrát na opravdu hodně dlouho dobu budu mít od hodinek klid. Moje cesta zde tedy prozatím končí...bylo to krásné, ale musím teď svůj čas věnovat i dalším věcem (postavit dům, zplodit syna :D

Mějte se tu všichni krásně a ať Vám to tiká. <br><br>foto rychlé aktuální, lepší hodím někdy později do samostatného vlákna<br><br>Ahoj K.<br><br>post-574-054266400 1317152120.jpg<br>

Upraveno uživatelem Karloss
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Mrakouši & Slime, přijďte na ten plánovanej sraz, beru je tam, jinak bych se Sibiřanem nevydržel :)

Nakonec Empire 12.10? Psát se nebudu, nejsem si jistej na 100%, ale snad mi to vyjde a dorazím. Už mi ty Corumy chybí... Posted Image I když nevím, co tam takovej zobák jako já bude mezi starýma pardálama dělat Posted Image

Odkaz ke komentáři

schyluje sa k chlastacke s hostitelom v duchu najlepsich vychodoeuropskych tradicii - rieka v pozadi sa vola Dnepr.. :)

chce to vodkotesne hodinky.

Tak hodne sily preju a rano si je nepoblij :D je to jenom 316L :)

A bacha na pjercovuju vodku!

Upraveno uživatelem lib
Odkaz ke komentáři

schyluje sa k chlastacke s hostitelom v duchu najlepsich vychodoeuropskych tradicii - rieka v pozadi sa vola Dnepr.. :)

chce to vodkotesne hodinky.

doporucuju mineralku borjomi :smile_anim: pred vykonem se zavodnit a pak pravidelne se dopijet a vsechny je prepijes ... odzkouseno v praxi :clap:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...