instant Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2011 Dikes pani... Instant ty si na lazoch? Laz Vegaz? ano, na laz(vegas)och.... bizarne miesto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2011 jedna pre instanta ked sa mu tak pacili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2011 Už třetí den ulysňáky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2011 ještě fotku že Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2011 můj nový příůstek z KFL cest :-) (budu je opatrovat jako oko v hlavě ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2011 můj nový příůstek z KFL cest :-) (budu je opatrovat jako oko v hlavě ) Řek bych, že KFL jako jedinej pochopil, jaký hodinky opravdu potřebuješ. A když je v balení ještě nějakej pajtášek navíc, tak jde v podstatě o dreamwatch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2011 Řek bych, že KFL jako jedinej pochopil, jaký hodinky opravdu potřebuješ. A když je v balení ještě nějakej pajtášek navíc, tak jde v podstatě o dreamwatch. he he - tak je dobrý, když člověku dojde fantazie , tak se ti ostatní snaží nakopnout (tudle sem dostal hodinky od Frantíka - teď KFL ....... uvidíme co bude dál :-) ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2011 he he - tak je dobrý, když člověku dojde fantazie , tak se ti ostatní snaží nakopnout (tudle sem dostal hodinky od Frantíka - teď KFL ....... uvidíme co bude dál :-) ) Doufam, ze ty ode me mas na druhy ruce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2011 Doufam, ze ty ode me mas na druhy ruce! bohužel je už nemám - věnoval jsem je kubsonovi jako počinek do nového pražského obchodu a tudle říkal, že je koupil nějaký rus za 85t (jenom za cenu zlata) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2011 bohužel je už nemám - věnoval jsem je kubsonovi jako počinek do nového pražského obchodu a tudle říkal, že je koupil nějaký rus za 85t (jenom za cenu zlata) dobrá, to respektuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2011 tak sem trochu gůgloval abych něco zjistil o té plastové značce a KFL mi vlastně přivezl zřejmě jednu z mnoha kolekcí od swatch - tahle je konkrétně od Franka Kozlika a dalších ..... já to snad začnu sbírat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janek64 Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2011 Moje nejoblíbenější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfi Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jdx Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2011 Dnes,v Zoo (v pozadí výběh Surikat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttrstom Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2011 ...ja vidim ovada...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2011 ...ja vidim ovada...:-) ..to je vosička.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jdx Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2011 Přesně, vosička. Ale v pozadí je přesto výběh surikat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttrstom Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2011 Přesně, vosička. Ale v pozadí je přesto výběh surikat :-) To je asi jedno, dulezite jsou ty POcka a ty jsou MEGA!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2011 (upraveno) To je asi jedno, dulezite jsou ty POcka a ty jsou MEGA!!! ..jsou to O..MEGA.. :D Upraveno 15. října 2011 uživatelem bedja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2011 jedna pre instanta ked sa mu tak pacili fuha..ja a breitling? to bolo asi nieco z kategorie "milosrdna loz" dnes som bol na indianskom uzemi - aj najest mi dali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky