rorda Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2010 Dnes nový přírůstek ... Fotky na ruce jsou dělané mobilem, je to hrozné, takže použiji alespoň fotky samotných hodinek ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koniferka Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2010 no prece tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2010 Další hodinky bez MI Do léta zřejmě něco přikoupím...dlouho jsem abstinoval Pro mě třeba tyhle hodinky MI mají... pro mě mají pozitivní MI Kdyby to byly Braitle v bikoloru, tak by neměli MI, ale ID Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2010 Citizen AV0030 - 60 Eco drive Promaster Krásně vyvážené kolotoče. Hurá ke Kočkujc na Matějskou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2010 Pro mě třeba tyhle hodinky MI mají... pro mě mají pozitivní MI Kdyby to byly Braitle v bikoloru, tak by neměli MI, ale ID Dík Stowy mají spíš ChMMI (ChronoMagorMachrIndex) Něco takovýho by taky mohly mít třeba Seika nebo Nomos. Radši se neodvažuju hádat, co je ID Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2010 Indexus Debilus Já prostě nevnímám slova Machr Index pejorativně. Pro mě jsou hodinky jako ty tvoje na stejné palubě machrindexovství jako IWC BP, TH Monaco, IWC DaVinci, 50Fanthoms a pod. Prostě to jsou hodinky co mají MI ... stejně jako Nomos... Třeba Seiko už tam pro mě nepatří.. stejně takjako bicolor Rolex und Breitling Tyhle věci jsou individuální a u mě blýskavost a cena nehraje roli, roli hraje vzhled a něco co se k těm hodinkám dá říct Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2010 Indexus Debilus Já prostě nevnímám slova Machr Index pejorativně. Pro mě jsou hodinky jako ty tvoje na stejné palubě machrindexovství jako IWC BP, TH Monaco, IWC DaVinci, 50Fanthoms a pod. Prostě to jsou hodinky co mají MI ... stejně jako Nomos... Třeba Seiko už tam pro mě nepatří.. stejně takjako bicolor Rolex und Breitling Tyhle věci jsou individuální a u mě blýskavost a cena nehraje roli, roli hraje vzhled a něco co se k těm hodinkám dá říct Ono je to fakt hrozně individuální...pro mě jsou hodinky s MI hlavně takový, který mají nějakou historickou vazbu nebo řekněme vývoj. Takže třeba pro většinu lidí naprosto nevýrazný a mrňavý Rolex Air King mají pro mě větší MI než např. Hublot. Ale s tím Seikem bych nesouhlasil - hlavně řada Grand Seiko je pecka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2010 jj, přesně tak. Já bych prostě Seika nesnesl... To raději nějaký ruský kousek... a to bych vzal nějaký ruský kousek v pravém slova smyslu... tj. přezdobenost jako ikona s ruským vejcem dohromady Ale vážně: je to individuální. Pro mě je tvoje Stowa, moje Laco B-Uhr stejně frajerská machrovina jako když si vezmeš na pazouru IWC BigPilot... Takže máš skvělý hodinky a ostudu si neuděláš ani v horních 10 000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2010 Lemania MVS, čerstvě od pana Frýdla ze servisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2010 Onion: Taky jsem s nima 100% spokojený - ta moje první poznámka o MI byla spíš takový popíchnutí do zdejšího hnízda Ale i když jsou Stowy perfektní, tak už zase koukám po něčem dalším...je to prostě horor... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2010 (upraveno) Onion: Taky jsem s nima 100% spokojený - ta moje první poznámka o MI byla spíš takový popíchnutí do zdejšího hnízda Ale i když jsou Stowy perfektní, tak už zase koukám po něčem dalším...je to prostě horor... Hmm... Marine Original se mi moc líbí Taky bych je rád zkusl. Chtěl jsem od Stowy Fliegery Original, ale s těmi to nevyšlo, ale třeba když už si fakčej strojky samy, tak je dostanu, třeba za pár let... EDIT: Tak koukám, že Flígry originál ani nemají v nabídce! Upraveno 13. května 2010 uživatelem Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2010 Tada: Taky doufám, ale bude to určitě ještě dlouho trvat Kdyby jsi měl o MO zájem, tak dej přes SZ vědět...možná by se dalo něco vymyslet Já zase koukám po starších Rolex (DJ, Air King) nebo po skoro nových Omega Speedy Pro (3570.50)...zatím nemám nějak štěstí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2010 Tada: Taky doufám, ale bude to určitě ještě dlouho trvat Kdyby jsi měl o MO zájem, tak dej přes SZ vědět...možná by se dalo něco vymyslet Já zase koukám po starších Rolex (DJ, Air King) nebo po skoro nových Omega Speedy Pro (3570.50)...zatím nemám nějak štěstí... No já mám zálusk taky na staré Rolexky nebo Speedy Pro Ale ty MO jsou tak hezky staromódní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2010 Tak to mi ještě chybělo...další konkurent Asi to s tebou všechno pořeším přes SZ, ať tady nejsme moc off-topic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 14. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2010 Když je ten pátek .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2010 Co jsou doma TH Aquaracer, tak asi po roce Tissot V8" Docela mě dostalo, že jdou přesněji, než právě zmiňované Chronotimery:-) Tissot občas překvapí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 14. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2010 jak psal KFL, když je ten pátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2010 V 10:31 vínko, tož to by se my také líbilo" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 14. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2010 (upraveno) V 10:31 vínko, tož to by se my také líbilo" Nás už v 9:20 h zahříval tenhle kousek, taky moc velká dobrota . Upraveno 14. května 2010 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky