Hami8 Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Sobota...slunicko...proste parada:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Luftujeme Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Já počkám, až se k tomu vyjádří eloga... ** :-))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Konečně jsem si našel trochu toho introvertního času pro sebe na objevování okolí - okraj Groningenu. Dle vlhkosti se tam v létě budu chodit nadlábnout komáry. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zpět v mé ulici... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worm007 Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 skusil som inú mašinku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Slunecno nad Blavou remen jim sedne Ondro! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Kočárkovačka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Ja mam Rolex VE VELKE UCTE, jen mi vadi, reci: nemas rolex, jsi mene, nez ja. Osobne to Rolex dle meho nazoru hodne, hodne dehonestuje.O tom, ze by tu nekdo psal, ze kdo nema rolby, je meneceny, jsem tu na foru nikdy necetl - muzes sem dat link? Naopak se tu doctu (a to i ve vlaknech o jinych hodinkach), jak jehovista Konrad dela hodinky, ktere si kvalitativne nezadaji s 'masovou marketingove origentovanou' produkci znamejsich znacek. Snad jen PP, AP, VC a mozna jeste par dalsich bylo usetreno tohoto porovnavani... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Dobrý jsou Orlíky i GMT Mastery, ale ty jsi tvoje Mastery přebroušením středových dílků vyladil do dokonalosti...Abych býk ušetřen stresu z nepodařenelho přebroušení, tak jsem si pořídil Suby do komba a mám klid.... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Jedna vychazkova Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Během dnešní procházky jsem vyzkoušel v značkové prodejně Prim novinku - Orlík II Tobruk Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Včera mi po srazu v hlavě uvízly jedny pilotky, takže jsem hned po příchodu domů zkusmo přezul Marine na pilotního Boba. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Během dnešní procházky jsem vyzkoušel v značkové prodejně Prim novinku - Orlík II Tobruk Ten remen je hirsch hevea? Jak ti pripada ta barva cifru? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 O tom, ze by tu nekdo psal, ze kdo nema rolby, je meneceny, jsem tu na foru nikdy necetl - muzes sem dat link? Obávám se, že nemůže, protože se jedná pouze o výplod mysli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 celý den Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 (upraveno) Obávám se, že nemůže, protože se jedná pouze o výplod mysli.Jasne kluci ), se musim fakt smat. Kdo neni vinen, at hodi kamenem, ze? Staci si precist dlubix komentare a je to. Upraveno 7. března 2015 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Jasne kluci ), se musim fakt smat. Kdo neni vinen, at hodi kamenem, ze?Tak šup sem Link Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Tak šup sem Link Sam jsi mi napisal pouzive google, je tak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Tak ja tu sam hodinky. Chodte sa odbavovat o rolbach do sz Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Urážky, výhrůžky zveřejňováním SZ,... To jsme to dopracovali. Já teda osobně preferuju si případné spory vyříkat v SZ, než tím zasírat forum, ale holt někdo to neunese, no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky