Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Díky za fotografii. Už bych měl začít plánovat zimní dovolenou, kdy let s A380 bude jedním z opěrných bodů :-)

ja uz mam booknutu cestu v A380 business na 21.9., len stale mi chybaju na dovolenku tie potapky :)

zatial sa musim uspokojit s... 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem matt81
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník dabelM

ja uz mam booknutu cestu v A380 business na 21.9., len stale mi chybaju na dovolenku tie potapky :)

zatial sa musim uspokojit s...

Máš dost dobrej vkus. Určitě vybereš něco, co oživí toto fórum !

Odkaz ke komentáři

Návštěvník dabelM

Brutalni stroj, to plne potvrzuji, take jsem se s nim proletel a to tak, že poradne dlouho :)

Já jsem s ním doletěl pouze do Singapore, ale letošní zimu se plánuji podívat i pod rovník :-)

Upraveno uživatelem dabelM
Odkaz ke komentáři

Já jsem s ním doletěl pouze do Singapore, ale letošní zimu se plánuji podívat i pod rovník :-)

A do Singapore to byly Emiráty? Já v něm seděl z Brisbane do Dubaje, takže jsem si ho užil až až, vlastně na můj vkus až moc :)

Edit k tomu SIngapore, jasně že jsi mohl letět s Emiráty do Singapore, já jsem si to jen blbec automaticky spojil s tamními Aerolinkami a ne s Emiráty, proto mi to na poprvé přišlo divné :)

Upraveno uživatelem Bells
Odkaz ke komentáři

Návštěvník dabelM

A do Singapore to byly Emiráty? Já v něm seděl z Brisbane do Dubaje, takže jsem si ho užil až až, vlastně na můj vkus až moc :)

Edit k tomu SIngapore, jasně že jsi mohl letět s Emiráty do Singapore, já jsem si to jen blbec automaticky spojil s tamními Aerolinkami a ne s Emiráty, proto mi to na poprvé přišlo divné :)

Do SIN jsem A380 letěl s Lufthansou, s Emirates to byl několikrát BKK a pak i HKG. Letos bych chtěl ten SIN dát se Singaporeair ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...