Rybiz Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 Na zkousku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 (upraveno) Mám z nich opravdu velkou radost, ten cifr a leštěné ručky plus indexy jsou fantastické Tome gratuluju a vitej v klubu Upraveno 13. října 2015 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 Na zkousku...nadhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 Na zkousku... Nádhera, doufám, že zkoušku přežijou a vydrží nafurt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal444 Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 Na zkousku... Sa nam to tu zoZenithovalo ale sedia paradne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 Na zkousku...Ty nemají chybu. A ta modrá, mmm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 zatim zkouska v obchode, jsou velmi prijemne na ruce, aligator zespodu pokaucukovan, remen silnejsi. a nazivo ta modra nema chybu. Famozni limitka a o plynulosti vterinovky a scitace radeji nemluvit :-)Sa nam to tu zoZenithovalo ale sedia paradne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 zatim zkouska v obchode, jsou velmi prijemne na ruce, aligator zespodu pokaucukovan, remen silnejsi. a nazivo ta modra nema chybu. Famozni limitka a o plynulosti vterinovky a scitace radeji nemluvit :-)modrá je parádní u mě pořád barvičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verses Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 velka tlapa nebo maly hodinky? Maj tuším jen 39. Dlé mého nedoceněný model TH (Kirium) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 Z tohodle jsem byl take na vetvi: motylovka skvele sedi, vetsi subcifry proporcni vuci ciselniku, plocha luneta, kalibr 9300, 42mm, pekne vysoky sklo, metalicka barva si nezada s Monacama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 Hospodská Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 (upraveno) Seiko 6217 Diver 62MAS Upraveno 9. října 2015 uživatelem decebal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexion Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 omegace opat na oceli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 Seiko 6217 Diver 62MAS wow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 Ráno bylo tak blbý šero, že mi nezaostřil mobil - a přes den už to bylo jenom horší. Nic, co by takový tooly rozházelo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 Seiko 6217 Diver 62MASTo je snad osud,dneska jsem se prohraboval staryma vlaknama a uz uz ti chtel kvuli nim psat?.Skoda toho aftermarket cifru,ale mas i puvodni,ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 To je snad osud,dneska jsem se prohraboval staryma vlaknama a uz uz ti chtel kvuli nim psat?.Skoda toho aftermarket cifru,ale mas i puvodni,ze? Mám, i ručičky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 Na zkousku... paradne! ked vyrastiem, kupim si aj jedny modre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2015 Dnes ráno při kontrole teploty ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky