Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

výběrovka na oblekovky. Který nechat?

Nech si Connie a pusť mi ty Eterny  ^_^ Co přesně jsou zač?  :)

---------------------------------------------------------------------------------

Já dnes Seamastery na novém žralokovi od Šímy - jednou na denním světle a jednou pod umělým...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Ha

Odesláno

Ja som ho uz nasiel, dovolil mi jeden rychlocvak a ze mi ich mozno posle na vianoce tak uvidime ... 

Dobre ty! Ja se rozmyslim, jestli pro ne v pondeli pojedu, nebo to necham radsi az na pozdejc... ;)

Odesláno

Díky, jsou naprosto boží, musím říct, že i s dovozem do ČR, proclením atd, už to až tak málo nebylo, ale pořád skvělé, takže bylo jasno :)

Taky díky, heh, tak možná trošičku, ta značka je mi prostě souzená, už se tomu ani nebráním a přiznávám to :)

Díky, určitě něco nafotím a nějak po víkendu to nasypu do svého vlákna, možná udělám i chlubírnu, kam by mohl přispět i jejich druhý majitel, když je nemám jediný.

Bellsi dej do chlubirny, nebudeme jedini 2:)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...