tombed Odesláno 4. února 2012 Nahlásit Odesláno 4. února 2012 zatím sosáme jégra doma se Sisi, času dost vyrazit
Cyril Odesláno 4. února 2012 Nahlásit Odesláno 4. února 2012 Cyril má nový foťák ? Já si hned říkal, že ty fotky jsou jakési jiné Podle fotky bych to tipnul na nějakého Nikona Mimochodem Tome co tu ještě děláš ? Já myslel, že už si u kocóra a držíš Beskydské buňce fleka, když tam má byť takový nával Není to vždycky foťákem... Některé moje příšerné fotky jsou hrozný díky mé lenosti.....Fotky Bretlingů na prodej http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/45758-breitling-chrono-avenger-titan/ jsem dělal s D90 (díky Martinově a Gougyho radě jsem koupil kroužky a pevný objektiv) a tuhle poslední jsem dělal Nikonem AW100. Jinak používám ještě Pentax Optio (fuj), Canon Ixus 850 (super) a telefon N72. Když je nouze, seberu holce Kodak Easy Share 880, kterej je naprosto tragickej-bylo to svýho času vyhozených 16tisíc. Ale docela mě to někdy baví, tak se třeba časem zdokonalím....
Pavel K. Odesláno 4. února 2012 Nahlásit Odesláno 4. února 2012 Dopoledne na bruslích něco co odolá mým pádům. Zbytek dne pak
tmoris Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Odesláno 5. února 2012 (upraveno) <br> Upraveno 5. února 2012 uživatelem tmoris
sect Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Odesláno 5. února 2012 Není to právě, ale včera a nejsou to úplně hodinky, ale prototyp.....a na fotkách to je o ničem, ve skutečnosti to je pecka, líbí se ti dokonce lidem, kterým se to vůbec "papírově" nelíbilo.....že Tombede?
heisn Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Odesláno 5. února 2012 Ty Nautily jsou úžasný. Škoda že jsem na fóru nebyl dřív
Cyril Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Odesláno 5. února 2012 312....jo ještě jsem zapoměl...tohle je fotka z dětskýho Kodaku C180. Ty fleky jsou asi nečistoty uvnitř objektivu.
sect Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Odesláno 5. února 2012 No ty jsi celý Spongebob.......a sluší pánovi......
Ohm-Aztec Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Odesláno 5. února 2012 Kdyz je ten vikend Ten kaučuk jim sluší, ale nemůžu si pomoct, ten hnědej řemen jim fakt zatraceně sekl. Kdybych nečekal na práci od mistra Šímy, šel bych podobným směrem.
Doporučené příspěvky