Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

V 25. 3. 2016 v 17:21, Vit napsal:

Po třetím týdnu je.

Asi to aspoň o týden zkrátím.

Když jsem to točil po týdnu, tak mi poslední dobou přišlo, že je to krátká doba a nestačím si na ně pořádně zvyknout a užít si je.

Já jsem před nějakou dobou přešel z jednoho týdnu na dva a zatím mi to vyhovuje. Ale nebráním se momentálním potřebám a náladám. Třeba nové akvizice jsou na ruce tak dlouho, dokud mě baví. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Mitak
  V 25. 3. 2016 v 17:37, Karussell napsal:

To máte někteří takhle vážne rozplánovaný? :-) Já teda volím každý ráno dle nálady, chuti a oblečení :-)

Já mám doma nástěnku s jídelníčkem jak z Pelíšků, potom to ale samozřejmě nedodržuju :-)

Odkaz ke komentáři

V 25. 3. 2016 v 15:04, Lakerss007 napsal:

Sumava... Kdyz se me ptal pan na recepci, jestli chci pujcit sneznice, myslel jsem, ze si dela srandu.

Ty jo, výlet na sněžnicích bych si dal! Ale zase pohodová vycházka po městě má taky něco do sebe :whistling:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Dneska jsem v Mostě neviděl nic hodinkově zajímavého, ale předpokládám, že pan profesor S. měl své Seamastery.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

A já samozřejmě ty největší s...y protože si v tom libuju. Nicméně, čitelnost skvělá a ani o nich nevím.

Upraveno uživatelem VitekB
Odkaz ke komentáři

---

Děti včera přinesly ze školky výzdobu, Velikonoce můžou začít.

attachicon.gif hmt.vel.325_112002.jpg

Je muj prcek prinesl ze skolky neco podobnyho;-)

Odkaz ke komentáři

Ráno jsem byl trochu nerozhodný...ale nakonec PAM

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...