Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Po třetím týdnu je.

Asi to aspoň o týden zkrátím.

Když jsem to točil po týdnu, tak mi poslední dobou přišlo, že je to krátká doba a nestačím si na ně pořádně zvyknout a užít si je.

Já jsem před nějakou dobou přešel z jednoho týdnu na dva a zatím mi to vyhovuje. Ale nebráním se momentálním potřebám a náladám. Třeba nové akvizice jsou na ruce tak dlouho, dokud mě baví. 

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

robili sme živánsku, ak vieš čo to je a tak sme tú potrebnú pahrebu trošku urýchlili... :D

Odesláno (upraveno)

dneska lítací šaffky

Davide,prosimtě, co to je za "řemen"?

To jsou ty Marky, které jsi měl, nebo jiné?

Upraveno uživatelem Vit
Návštěvník Mitak
Odesláno

To máte někteří takhle vážne rozplánovaný? :-) Já teda volím každý ráno dle nálady, chuti a oblečení :-)

Já mám doma nástěnku s jídelníčkem jak z Pelíšků, potom to ale samozřejmě nedodržuju :-)

Odesláno

řemen je Rios Albatros a Marky mám pořád stejný, od minulýho Rolex srazu

Tak to jim ta fotka dost ubližuje, i když není zlá.

Naživo jsem z nich byl paf.

Odesláno

Sumava... Kdyz se me ptal pan na recepci, jestli chci pujcit sneznice, myslel jsem, ze si dela srandu.

Ty jo, výlet na sněžnicích bych si dal! Ale zase pohodová vycházka po městě má taky něco do sebe :whistling:

post-14111-0-22073300-1458941419_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Dneska jsem v Mostě neviděl nic hodinkově zajímavého, ale předpokládám, že pan profesor S. měl své Seamastery.
post-27786-0-33596300-1458944675_thumb.jpg
A já samozřejmě ty největší s...y protože si v tom libuju. Nicméně, čitelnost skvělá a ani o nich nevím.

Upraveno uživatelem VitekB
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...