Marcus Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 Po třetím týdnu je.Asi to aspoň o týden zkrátím.Když jsem to točil po týdnu, tak mi poslední dobou přišlo, že je to krátká doba a nestačím si na ně pořádně zvyknout a užít si je.Já jsem před nějakou dobou přešel z jednoho týdnu na dva a zatím mi to vyhovuje. Ale nebráním se momentálním potřebám a náladám. Třeba nové akvizice jsou na ruce tak dlouho, dokud mě baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 To si jako vyjedes do lesa na kole, udelas tam 2m vatru a jedes zase domu? Pochopil bych to o cary ale ted?Dnes autopilot na bicykli a vatra level 2 metre... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 robili sme živánsku, ak vieš čo to je a tak sme tú potrebnú pahrebu trošku urýchlili... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 Aha, ja myslel ze buřta robili sme živánsku, ak vieš čo to je a tak sme tú potrebnú pahrebu trošku urýchlili... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 dneska lítací šaffky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 (upraveno) dneska lítací šaffky Davide,prosimtě, co to je za "řemen"?To jsou ty Marky, které jsi měl, nebo jiné? Upraveno 25. března 2016 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 To máte někteří takhle vážne rozplánovaný? :-) Já teda volím každý ráno dle nálady, chuti a oblečení :-)Já mám doma nástěnku s jídelníčkem jak z Pelíšků, potom to ale samozřejmě nedodržuju :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 Davide,prosimtě, co to je za "řemen"?To jsou ty Marky, které jsi měl, nebo jiné?řemen je Rios Albatros a Marky mám pořád stejný, od minulýho Rolex srazu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 Zahájenie sezóny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 Zahájenie sezóny No né! Kde se to konalo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 U nás doma v Košiciach bohuzial chybalo polo mk1 a kačica :/ Odoslané z SM-A300FU pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 řemen je Rios Albatros a Marky mám pořád stejný, od minulýho Rolex srazu Tak to jim ta fotka dost ubližuje, i když není zlá.Naživo jsem z nich byl paf. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 Sumava... Kdyz se me ptal pan na recepci, jestli chci pujcit sneznice, myslel jsem, ze si dela srandu.Ty jo, výlet na sněžnicích bych si dal! Ale zase pohodová vycházka po městě má taky něco do sebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 Už měsíc totoFullSizeRender.jpgPP Nautilus...Hmmm congratz! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 (upraveno) Dneska jsem v Mostě neviděl nic hodinkově zajímavého, ale předpokládám, že pan profesor S. měl své Seamastery.A já samozřejmě ty největší s...y protože si v tom libuju. Nicméně, čitelnost skvělá a ani o nich nevím. Upraveno 25. března 2016 uživatelem VitekB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 dneska verneofky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krrtek Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 ---Děti včera přinesly ze školky výzdobu, Velikonoce můžou začít. hmt.vel.325_112002.jpg Je muj prcek prinesl ze skolky neco podobnyho;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 Ráno jsem byl trochu nerozhodný...ale nakonec PAM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 Zatial salamujem a fotim hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 Pekne rano pani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky