kotuc20 Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 007 Žiješ iba dvakrát. Bond v Japonsku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 (upraveno) Včera a dnes...aneb COSC El Primero a nejhezčí Marky Monza.jpg IWC.jpg skvele kombo. Co si vybrat.... Upraveno 4. května 2016 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Zase chvili spokojenost ;-) image.jpeg moc pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Moc pěkná vintage kombinace hodinek a kožené bundy Diky moc, taky se mi libi ty Tvoje Seika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Peknej remenjj, to mi šil Zrno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Zase chvili spokojenost ;-)image.jpegNechtelo by to sirsi remen? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Starej Seamaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 Krasne ranko prajem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krrtek Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 Nechtelo by to sirsi remen?Jasny tenhle je jen provizorni. Testoval jsem co mi lepe vyhovuje, jestli plechovej puvodni jubilee nebo nejaka kozka. A kozka lehce vyhrava, trnovou sponu uz jsem objednal a jeste necham usit neco primo na miru od mistnich mistru;-) A dneska si uzivam "redgrape" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 Nový řemen od Hirsche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 (upraveno) " D " Upraveno 5. května 2016 uživatelem dufi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 Nový řemen od HirschePanEurop racing strap.jpgJak prdel na hrnec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 Nový řemen od HirschePanEurop racing strap.jpgSkvěle ti to ladí...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 Monaco v provozu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 Pochůzky po městě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balet Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 Svým obstarožním a podrápaným Wengerům jsem pořídil z Číny podrápaný NATO strap z materiálu blízkému kůži (ve skutečnosti se jedná o jakýsi kompozit z kožené drtě). Doteď jsem je nosil na řemenu, který mi zbyl po ukradených Archimede, ale ten už se blížil dost konci životnosti. Musím říct, že za ty peníze (10 USD) ten nový vypadá dobře. Otázkou je, jak na tom bude s životností. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 Dnes taklenc. Pam 250. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrJan Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 Glyciny s novým řemenen, co jsem si ušil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 (upraveno) Jak prdel na hrnec Skvěle ti to ladí...! Díky kluci, mám pocit, že teď je to fakt ono Upraveno 5. května 2016 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky