Návštěvník dlubix Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2012 Dneska opět No Date. Tentokrát na hadru :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2012 shag: ta fotka trochu zkresluje,jinak to jsou 42 průměr,ještě jsem se rozhodoval mezi 46 a přišli mi dost velky navic automaty což jsem nechtěl. Tommy: bombastická fotka!!! Moc se mi to líbi.Kdes je koupil? Dej odkaz prosím třeba do SZ,dikas. To jsou opravdu 42mm? Vypadají větší. Preferuješ quartz? Planet monstra byly ještě před nedávnem v prodejním vlákně http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/45258-seiko-planet-monster/page__p__697720__hl__seiko__fromsearch__1&do=findComment&comment=697720 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2012 ..krásný víkend.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2012 JJ-jsou super.takové leštěnky,blejskaj se jak .... asi by mi ani nevadily ještě jedny rado original ne-diver,kvůli tomu fasetovému safíru to je velká paráda v reale na ruke su dobreeee...a ne-diver uz nemali? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2012 v reale na ruke su dobreeee...a ne-diver uz nemali? Ne-e bohužel, teda měli v chronu, ale ty maj rovnej safír jak divery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2012 ..krásný víkend.. Koupils něco u Wagnera? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2012 Koupils něco u Wagnera? ..no málem..naštestí mám malý limit na kartě.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2012 Ještě před chvílí byly na ruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2012 (upraveno) dnes este jar nedorazila... omluva za velkost,som si nevsimol,poprosim admina o zmazanie,dam mensiu Upraveno 26. února 2012 uživatelem obchodnik-o3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2012 dnes este jar nedorazila... omluva za velkost,som si nevsimol Ouu to asi není v Blavě,nebo...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2012 hohe tatra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2012 Krasa, asi je zas potrebuju. Ta druha fotka by mohla jit do kalendare a ani mi vyjmecne nebude vadit chlupata ruka. . . . . . . Jo B-42 jsou pro mě jedny z nejhezčích S tou fotkou do kalendáře nevím, ve větším formátu mám na kraji sklíčka u desítky malý otisk prstu. A ta moje chlupatá ruka.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2012 312 s čerstvě přeleštěnou lunetou. Už týden se rozhoduji, jestli je pustit do světa. Kalibr 9000 mám i ve 382 a tyhle převážně zahálí ve vinderu. Chjo to je život.... otazka je pouze ta, jestli to tam das uz dneska vecer anebo az behem tydne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2012 Ouu to asi není v Blavě,nebo...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2012 otazka je pouze ta, jestli to tam das uz dneska vecer anebo az behem tydne Přišlo mi během dnešního dne pár SZ. Ale už přes den si je na zkoušku odvezl kamarád, co přijel na návštěvu. Chtěl je už dávno. (Přijel ze Zlína na GéeSu - blázen) . K jeho 250 Daylight by to byla dobrá volba. Sám vím, že jestli je prodám, bude se mi po nich stýskat. Ale co, nejde o život..... A třeba je ani nakonec neprodám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 Zase RB-P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 (upraveno) Edit: ne a ne a ne ! nechce se mi sem nechat odeslat fotka z kopečků... potvora Upraveno 27. února 2012 uživatelem Quido Morava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 (upraveno) Ja dneska opet Hamiltony..Od patku na novym remenu od Oty... Upraveno 27. února 2012 uživatelem Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 vcera som sa bol kupat tak ostali aj na ruke rovno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky