Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

shag: ta fotka trochu zkresluje,jinak to jsou 42 průměr,ještě jsem se rozhodoval mezi 46 a přišli mi dost velky navic automaty což jsem nechtěl.

Tommy: bombastická fotka!!! :smile_anim: Moc se mi to líbi.Kdes je koupil? Dej odkaz prosím třeba do SZ,dikas.

To jsou opravdu 42mm? Vypadají větší. Preferuješ quartz?

Planet monstra byly ještě před nedávnem v prodejním vlákně

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/45258-seiko-planet-monster/page__p__697720__hl__seiko__fromsearch__1&do=findComment&comment=697720

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Krasa, asi je zas potrebuju. Ta druha fotka by mohla jit do kalendare a ani mi vyjmecne nebude vadit chlupata ruka. . . . . . .

Jo B-42 jsou pro mě jedny z nejhezčích :) S tou fotkou do kalendáře nevím, ve větším formátu mám na kraji sklíčka u desítky malý otisk prstu. A ta moje chlupatá ruka....

Odkaz ke komentáři

otazka je pouze ta, jestli to tam das uz dneska vecer anebo az behem tydne :)

Přišlo mi během dnešního dne pár SZ. Ale už přes den si je na zkoušku odvezl kamarád, co přijel na návštěvu. Chtěl je už dávno. (Přijel ze Zlína na GéeSu - blázen) :crying_anim02: . K jeho 250 Daylight by to byla dobrá volba. Sám vím, že jestli je prodám, bude se mi po nich stýskat. Ale co, nejde o život..... :whistle: A třeba je ani nakonec neprodám... :suicide_anim:
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...