Dantechno Odesláno 23. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2010 No a slezly ti z toho i chlupy Neslezly , ja je do prace nenosim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2010 uz treti den rolady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 24. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2010 impulsivni e-bay nakup... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 24. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2010 naadhera 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 24. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2010 (upraveno) impulsivni e-bay nakup... Co toe? Vypadá to jako memovoxy, tedy moc pěkně, ale JLC to nejsou..(?) EDIT: Ikdyž to je blbost, budíček očividně nemaj. Nějak mi je prostě hned připomněly.. Upraveno 24. června 2010 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 24. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2010 Co toe? Vypadá to jako memovoxy, tedy moc pěkně, ale JLC to nejsou..(?) Skôr nejaké potápky s vnútornou otočnou lunetou ala Longines Legend, Enicar Sherpa alebo IWC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 24. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2010 Co toe? Vypadá to jako memovoxy, tedy moc pěkně, ale JLC to nejsou..(?) Je to takova slatanina cinska, parodie na 50s divery, ale hezky ne? Inspirace je jasna... Cifr obslehly z JLC Polaris, rucky spise Long legendivers, tluce v tom myiota 8215, jdou +7s denne, libi se mi, ze maji plastove sklicko - na chatu dobre )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 25. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2010 pochopitelně, že teď právě ty dnes nově příchozí ....:-) Seamaster, bumper cal. 351, 1954 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 27. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2010 neska todle - dostal sem ja za štyry mekbúčky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 27. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2010 neska todle - dostal sem ja za štyry mekbúčkyHoď sem nějakou lepší fotku, ať je vidět, jak vypadají. A kde se shání ty slevové kupony? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 27. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2010 Hoď sem nějakou lepší fotku, ať je vidět, jak vypadají. A kde se shání ty slevové kupony? SZ - je to tajné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 27. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2010 Dnešek ve znamení návratu ke kořenům 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2010 Breitling Chronomat Evolution Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2010 Breitling Chronomat Evolution To má nějaký perleťový ciferník? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2010 To má nějaký perleťový ciferník? Já myslím, že je má zapatlaný jako prase .... @Mrakouš: pokud se mýlím, tak promiň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2010 To má nějaký perleťový ciferník? Jo, je to perleť. Kombinace perleťového číselníku a B antireflexu je masakr. Já myslím, že je má zapatlaný jako prase .... @Mrakouš: pokud se mýlím, tak promiň. Nenosím zapatlaný hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2010 Jo, je to perleť. Kombinace perleťového číselníku a B antireflexu je masakr. Ze Ti je spiderer nezabavil , beztak uz shani hodinky na cervenec. Chronomat Evo mas uz druhe, ze? Toz modre do roboty a perletove do viru patecniho nocniho zivota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2010 Ze Ti je spiderer nezabavil , beztak uz shani hodinky na cervenec. Chronomat Evo mas uz druhe, ze? Toz modre do roboty a perletove do viru patecniho nocniho zivota. Ano, Evolution už jsem měl. Mám rád hodinky s bílým cifrem, ale když jsem viděl tohle, tak to bylo jasný. Ta perleť je mazec. Jak budu mít chvilku, tak udělám pár fotek. Blbě se to fotí, protože jsou to hodinky, který jsou nejhezčí v pohybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2010 Jo, je to perleť. Kombinace perleťového číselníku a B antireflexu je masakr. To věřím, i takhle na fotce to hází moc pěkné odlesky a v reálu to musí být bomba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2010 Breitling Chronomat Evolution Bomba, uz se tesim az je uvidim na zivo, na perlet s gilosi jsem fakt zvedavej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky