AKUC Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 Ja celý týždeň SKX 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 Myslím, že jsem ideální kandidát na 39 mm Expy . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 asi nejpeknejsi certiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 Dnes na nákupech PO 8500. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 Super raňajky, to je už tak 10 rokou čo som tam raňajkoval :-) ja dnes modré moře a žluté slunce :-) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 modra krasa.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 Jj, velka paradicka!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 asi nejpeknejsi certinyTaky si myslim. Proto už je mám podruhé . Je to takovej mix Breitling Transocean, Tag Heuer Calibre 5 a Omega AT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 Sadne im ten bond strap, peknéDiky. Ten bond strap je perfektne univerzalni, ac to tak mozna na prvni pohled nevypada.Ja kdyz koukam na ty tve 009, tak je mi lito, ze jsem ty svoje musel vratit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 ds-1 2.jpg ds-1.jpgMyslím, že jsem ideální kandidát na 39 mm Expy .Kdyz vidim tvoji ruku, tak myslim, ze by ses nemusel bat 36mm expu. Oproti mne mas vyhodu, ze se ti neschovaji v hustem porostu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 Na výlet 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 Na výletRidic ma Ploprofy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 Díky kluci, já byl vždy ujetej na bicolor, mé první trochu lepší hodinky byly Casio Oceanus v bicoloru, měl jsem je asi 12let denně na ruce :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 (upraveno) Kdyz vidim tvoji ruku, tak myslim, ze by ses nemusel bat 36mm expu. Oproti mne mas vyhodu, ze se ti neschovaji v hustem porostu To máš pravdu. Nějak jsem teď moc nejedl a zhubnul jsem 4kg, takže mám obvod 16,5 cm. Ideální na 36 mm. Conquesty mi najednou přijdou monstrózní. Jenže co jiného jako EDC? Certinky si musím šetřit . SMP si do práce netroufnu, protože jsem viděl mezi vedením B-Navitimery, Rolex a asi troje Tag Heuer a nerad bych provokoval.Edit: ale ty Bulovy jsou též 36 mm? Podle mě by ti Expy 36 seděly. Upraveno 4. září 2016 uživatelem VitekB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 Ridic ma Ploprofy?Samozrejme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 (upraveno) Kubo taha druhy job po weekendoch? edit: omegy pre sofera dobre, nie? Upraveno 4. září 2016 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 Samozrejme Sice to nejsou ridicske hodinky, ale styl jaxvina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3RYCK Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 To máš pravdu. Nějak jsem teď moc nejedl a zhubnul jsem 4kg, takže mám obvod 16,5 cm. Ideální na 36 mm. Conquesty mi najednou přijdou monstrózní. Jenže co jiného jako EDC? Certinky si musím šetřit . SMP si do práce netroufnu, protože jsem viděl mezi vedením B-Navitimery, Rolex a asi troje Tag Heuer a nerad bych provokoval.Edit: ale ty Bulovy jsou též 36 mm? Podle mě by ti Expy 36 seděly.Bulovy jsou 37mm. Doufam, ze se s nima jeste shledam. Poslal jsem je zpet do Kanady na reklamaci Expy 36 mi sedi krasne, odzkouseno. Jen sehnat v peknem stavu pod 4tis usd je snad nemozne. Akorat kdyz je mam na ruce, tak na nich az tak nic neni. Jsou krasne, ale mam v sobe blok dat za ne tolik penez. Ostrileni Rolexaci se ted jiste budou smat, ale pro me to je jeste porad hodne penez. Takze na tom levelu evidentne jeste nejsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 Šofér s GSami nemal brčkavú hlavu, to neni pre mna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky