Vit Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Nejsou zas tak zlý... I ty Karle? --------------------------------------------- Já Glycine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 ? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Hezký podvečer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Omg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Conquesty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 I ty Karle? ---------------------------------------------Co nadelas, MM300 v laznich, zadny Seiko doma... A Ondra ma rozpustile rozpousteci naladu... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 kapr na modro 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Na vystave hub v Sofronce s rodinkou. Zeleny nehty jsou cool, ale Alpinisty jsem drahe polovicce nepujcil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 jak se to může změnit, viď Máš pravdu, no . Takových případů tu budou desítky. Já si myslím, že bez nějakého vývoje názoru na hodinky by to byla nuda. Prestan blbnout, na chvilku je schovej a jeste je rad jednou vytahnes Asi jo, protože když vidím ceny čehokoli od Certiny co jen trochu zavání vintage, tak bych si je znovu za ty šílený částky nekoupil. Ale už jsem to včera měl skvěle vymyšlené. Všechno pryč, nechat si jen modré SMP + Conquesty jako EDC, dosypat do rozpočtu výdělky z druhého zaměstnání a po Vánocích, až budou všichni prodávat předfaceliftové Expy (protože si pod stromek nadělí ty nové, přece ), si je koupit. to přejde abych nebyl OT:Máš pěkný hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krži Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Koupačka malé a moje Certiny Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Máš pěkný hodinky ty taky prekvapilo me jak působí velkým/masivním dojmem, na to, že mají jen 41mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Vedle SMP působí obrovsky. Podle mě to dělají relativně dlouhé nožky. Na mé ruce už je to hodně na hraně, i když se to z fotky nezdá, protože je nosím nízko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Sobota bude s béčkama Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 @Arthur Moc pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Snad bude celej víkend takhle... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 cizím peřím by se nemělo chlubit, ale tak co už... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Zasedání s lupou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 @Arthur Moc pěkné diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky