Juraj11 Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Kurdefix, já si stejně jednou ty bondy v chronu pořídím... Pak je budu určitě za týden prodávat bo mi budou velké, ale prostě se mi hrozně líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Kurdefix, já si stejně jednou ty bondy v chronu pořídím... Pak je budu určitě za týden prodávat bo mi budou velké, ale prostě se mi hrozně líbí.Velky nejsou-zacinal jsem na 45 a bal se ze budou maly ale sou akorat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Já teď pouštěl pryč Pan Europy chrona, protože mi prostě byly velké... Na moji ruku s chronama musím opatrně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Já teď pouštěl pryč Pan Europy chrona, protože mi prostě byly velké... Na moji ruku s chronama musím opatrně...Prdlajs,Hamiltony jsou velky-Omegy jen vysoky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davok Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Davok: pekna fotka na pomeranci:)Ja je mam na ruce a jsem jeste v kolbence:(Děkuji, na chvilku jsem si je vypůjčila, pořád se nemůžu rozhodnout, zda jsou lepší světlé, anebo tmavé, pro slabé chvilky jsou proto v rodině obě varianty na ruce jim to stejně sluší nejvíc máš to pekné, moje asi budúce ... čakal so RLX nie casio (jedny mám aj ja) a SARBy ešte máš ? tie svetlé sarby sú skvelé Děkuji, Sarby určitě doporučuju, ať už světlou, nebo tmavou variantu, jsou to opravdu skvěle provedené hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotuc20 Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Sumoooo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Český orlík a Slovenský čuvač na Italské válendě :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Český orlík a Slovenský čuvač na Italské válendě :-DA focené to je? Korejec?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 A focené to je? Korejec?:-)Xperia, takže asi číňan :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Xperia, takže asi číňan :-)Vyrobeno možná, jinak Japonec:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Vyrobeno možná, jinak Japonec:-)Vše je relativní, čuvač je taky slovenský, ale vyrobený v Jablonci nad Nisou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepan_1981 Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Tak trochu neplánovaný nákup, udělal jsem si radost Ten cifr je nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Béčka na textiluMne se to libi. Ja dnes LLD, at nejsem OT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaarda Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Ježíšek se trošku zpozdil, ale o to vtěší mám radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 ... půlnoční Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 Bé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 Nechci si vymýšlet, ale cca 15,5/16 cm? Dnes na chvíli světlé Sarby sarb035.jpg Děkuji za info... už jsem si s tím před nějakým časem lámala hlavu, když jsem zaregistrovala, jaké krásné hodinky nosíš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 Volnocasovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 Stale novy prirustek na ruce a velka spokojenost:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky