Rici-Pici Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 Rici --- cerny cifr jeste lepsi nez svetly:-)Ahoj no jak k čemu :-)
brnakp Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 Doufám, že chronobundus je na dlouho vyléčený :-)) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rici-Pici Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 Rici --- cerny cifr jeste lepsi nez svetly:-)Ty myslíš???
Ondrej71 Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondrej71 Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 Ondrej -> jaky mají prumer?Víš, ze ani nevím? 40 nebo 41
Rici-Pici Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 Rici-> to je super kombo:))Taky bych si radeji nechal ty cerne. To je klasika. Bila je trochu vintage styl.
Ondrej71 Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 Víš, ze ani nevím? 40 nebo 41Tak jsem to rychle vygooglil - 41,5 mm http://www.borealiswatch.com/store/diver-watches/#!/Borealis-Estoril-300-Blue-Dial-Big-Triangle-No-Date-Sapphire-Bezel-Miyota-9015-Automatic-Diver-Watch-300m/p/55579548/category=14869084
Maxel Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 (upraveno) To bylo se mnou v kavarne a souhlasim Maxeli, gratulace k moonum!Díky pane!Kdy se vracíš za velkou louži, nebo už jsi tam? //edit: podle času postu, nejsi Upraveno 5. ledna 2017 uživatelem Maxel
AndyAaron Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 @Maxel Jeste nejsem. Vracim se az pristi sobotu. Uz se tesim zpet popravde. Kdyz jsem v CR, tak je to neustale cestovani po cele republice a nakonec se stejne clovek nezavdeci vsem :-/
Kid_A Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 Ondrej -> ty jo, diky za odkaz. Super hodinky za vybornou cenu
kdojinej Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 Ricipici - ty cerny jsou paradni... co ses nejakej agent ML?
paulg Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 Pohoda v kruhu priatelov a Laco Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rici-Pici Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2017 Ricipici - ty cerny jsou paradni... co ses nejakej agent ML?? neee ja jsem jen tajnej magor do ML
Vit Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2017 (upraveno) Ty myslíš??? Za mně určitě (souhlasím s Jirkou - Kidem), vůči tomu stříbrnému pozadí na bílích jsou ta ozubená "kola" méně kontrastní.(pro mě je zajímavé to, že je lépe viditelné to, že ty dva segmenty mají po obvodě ozubení)Ty černé jsou super, naštěstí na ně nemám dost velkou ruku. ? neee ja jsem jen tajnej magor do ML Říkej si ambasador, to zní líp. Upraveno 6. ledna 2017 uživatelem Vit
Chorche Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2017 Dobre rano... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odesláno z mého LG-H735 pomocí Tapatalk
Povidláček Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2017 Nové nato Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hami8 Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2017 s kotvičkou... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rici-Pici Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2017 Za mně určitě (souhlasím s Jirkou - Kidem), vůči tomu stříbrnému pozadí na bílích jsou ta ozubená "kola" méně kontrastní.(pro mě je zajímavé to, že je lépe viditelné to, že ty dva segmenty mají po obvodě ozubení)Ty černé jsou super, naštěstí na ně nemám dost velkou ruku. Říkej si ambasador, to zní líp.Kéž by. Mám zálusk na Seconde Mystérieuse :-)
Doporučené příspěvky