nividic Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2017 Vanilla: gratulace ke skvělým toolům, máš šikovnou polovičku! Melly: no pěkně si ten mráz užíváte, skol! Já dneska do vymrzlých plání hanáckého poláru předpisově legendární Óbovy Seika Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kdojinej Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2017 Damasko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kdojinej Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2017 -20°C všechno zmrzlé, ajfon se vypnul, ale Omegy furt šlapou Paradni fotka! To jsou modre nebo cerne?
rooosta Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2017 Doma s POckami... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Slavomír Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2017 Nejak se jim nechce z ruky.. Jo a ty pamy jsou super Franto... Odložiť aj s rukou
Slavomír Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2017 K dnešní třicetinám jsem od své drahé polovičky dostal tyto krásky. Byl jsem bez dechu a došlo i na slzy dojetí :-) IMG_0403.JPG Sent from my iPhone using TapatalkTo je chápavá polovička, zišlo by sa keby mohla viesť nejaký kurz aj pre tie naše polovičky, žeby boli rovnako vstřícne, ale hodinky sú super, pristal by som aj ja na ne. No čo už.
blackhead Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2017 Type XXI aneb tak trochu jiny Becka.. Paradni chrona, novy ulovek?
KAL Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2017 Pánové, dovolte připojit se.. Alex Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Potkan Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2017 Paradni chrona, novy ulovek?Bohuzel ne, jenom na zkousku, ale rozhodne hodne vysoko na wishlistu. Nic mi na nich nevadi a to se casto nestava Tou fotkou jsem chtel hlavne rozcerit mistni stojate vody. Treba nekoho inspiruje
Ondrej71 Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 Dobré ráno Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Robertilos Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 Paradni fotka! To jsou modre nebo cerne?modré
snake Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 Do rana slusne nasnezilo.. na ruce zatim porad seiko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
baza Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 (upraveno) Dnešek je trochu retro... Upraveno 8. ledna 2017 uživatelem baza
kartagos Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 Sníh a jeho nekonečné odklízení ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 (upraveno) kartagos: super jsou Ja snad pro dnesek jen v teple Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. ledna 2017 uživatelem tano
kartagos Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 kartagos: super jsou Ja snad pro dnesek jen v teple Dobře Pavle děláš :-) ..Už se mi tam taky nechce ...
Doporučené příspěvky