Sborez Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2017 Nějak je nemůžu sundat z ruky.... Sent from my iPhone using Tapatalk
Toom Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2017 (upraveno) Snake: Nepochybně! Ale chtělo by to eště nějak rozsvítit. Co třeba takhle? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. ledna 2017 uživatelem Toom
M3maniac Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2017 Sice jen na stole, ale chtěl jsem je vyfotit se suvenýrem z KSC nezaměňovat s KSČ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2017 Odpoledni hlidani Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2017 Sice jen na stole, ale chtěl jsem je vyfotit se suvenýrem z KSC nezaměňovat s KSČ Supr, pro me nejlepsi zazitek z Floridy.Stravili jsme tam 2,5 dne.
M3maniac Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2017 (upraveno) Supr, pro me nejlepsi zazitek z Floridy.Stravili jsme tam 2,5 dne.Tak my jen jeden ( bylo nevídané chladno na floridu ) a pak jsme mazali rychle se ohřát na Key West a Miami Beach :-) a pak zase na hokej. Ale taky se nám tam moc líbilo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. ledna 2017 uživatelem M3maniac
Rudykopalsson Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2017 (upraveno) Dnešní přírůstek :-) Příprava na léto v plném proudu:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. ledna 2017 uživatelem Rudykopalsson
F.B. Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2017 Tak zatial nam to funguje...modra je magicka.Uvidime, co zajtra. Choroba som mnou zameta :-) F. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
KRWISTY Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kartagos Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2017 Posledni tyden skoro stale toto.Parádní kukačky Martine ..na mojí drobnou ruku by byly ideální :-)
MajklKnight Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2017 Dnes prvy a posledny krat na ruke. Tisell Flieger 40 mm type A. Poslali mi ich omylom - objednal som si type B. Nastastie e-mailova komunikacia bola rychla a bezproblemova a B su uz na ceste. Aj ked chvilu som rozmyslal ci si ich predsa nenecham - dost sa mi zapacili. (aj ked nemam velmi s cim zrovnavat - moje prve mechaniky) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sashator Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2017 Ale jo, ty bych si asi taky nechal líbit
SkopekM Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2017 Dnes byly ana-digi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MíraMíra Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2017 Já taky dogfox_zero.19.1.jpgHezká fotka a super kukačky.
Kid_A Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2017 Ted bude nejakou chvili toto velka gratulace!
Vit Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2017 Já taky [img=hGratuluju Dane.Moc hezká fotka!
Doporučené příspěvky