jvecer Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Jeste jeden konik. To me vzdy dostane... Ten červený perlon jim sluší ... je to moc moc inspirativní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Jak mě značka Edox nikdy nebrala, tak teď jsem pořídil druhé během měsíce a myslím, že tyto si nějaký čas nechám, jsou boží. Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Vojto, super. Moc pekne jsou. Bral jsi je nakonec v kamennem obchode, nebo z interfernetu?Edit: vel. 38 mm? Díky, Tano. Byl jsem v ChronoShopu, tak jsem je vzal tam. Velikost 38 se mi zdá úplně v pohodě. Hodinky nejsou díky ní na ruce vůbec znát. Celkově z nich mám na ruce pocit jako kdysi z digitálek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Volantovka, taky 38mm (a půl). Modrý pětky jsou fajn, siwi, za slunka to bude šajnit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Dneska modro-cervene s trosku prvky zlate tie Golden Horse su nadherne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Od pondělka jedu ve vysokých otáčkách ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 @jvecer @jovani Diky kluci, jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Volantovka, taky 38mm (a půl). Modrý pětky jsou fajn, siwi, za slunka to bude šajnit Na to se už moc těším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 (upraveno) Jen tak si v klidu chrastím Siwi supeeer! Už se těším na fotky Upraveno 7. února 2017 uživatelem El Nano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Jen tak si v klidu chrastím nojo, tyhle SNXS77 byly super, gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bezous Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Z neděle, dříve jsem to nestihl. Seiko SKX007, zapůjčeno od synka, abych neměl roupy na další nákup potápek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Na večer sedmičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Jeste jeden konik. To me vzdy dostane... Rado skvelé, trafil si aj ten červený perlon, začínaš mať skvelú zbierku - páčia sa mi všetky Andy IMG_1573.JPGmodrasky Sent from my iPhone using Tapatalkskvelé modrášky, na leto ich musím, pekne vyvážené a na tej kože sú asi naj možno k vode ešte modrú origo gumu. máš to pekné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Jeste jeden konik. To me vzdy dostane...To jsou tvoje nejlepší hodinky. Jsou překrásné, sedí ti skvěle, neopakovatelné zde na fóru, věřím, že i mimo. Smekám, gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 @AKUC @ToblinDiky kluci, fakt si je uzivam. Nakoupil jsem par perlonu, tak to muzu stridat dle libosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotuc20 Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Jeste jeden konik. To me vzdy dostane...Ondro tie sú parádne. Ale ja by som k ním dal radšej kožu. Ale hodinky krásne a tvoje fotky tiež. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Diky! Kuze k nim samozrejme origo je. Jen jsem mel takove nutkani si trosku hrat a chtel jsem trosku zmenu, protoze na kuzi nosim vetsinu svych hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Snídaňová Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Hodinky super, auto se uvidí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky