rustin Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 Neda mi to, dam este jednu dnesnu. Su magicke (pre mna teda urcite). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nividic Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 sorry přepínám do reality všedního dne Nene, já proti tomu nic nemám, mně se to líbí! Dneska jsem pilotil u doktorů. Funkcí stopek jsem si ověřil, že půlhodinová čekačka na dvacetifteřinový odběr krve se vleče stejně nekonečně jako bez nich. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Micey Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 Proc jsem si cafra poridil mensi hodinky az ted.. Paradni to je. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
paulg Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 1925 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
patprom Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 Jen vypůjčené, ale moc pěkné :-)Ja vedel, ze se ti budou libit :-)
cuborg Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 Tu je ještě sníh! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondrej71 Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Michal444 Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 FullSizeRender.jpg Pockaj ma, o 10 dni som tam... dame pivo :)
Ondrej71 Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 Pockaj ma, o 10 dni som tam... dame pivo :)Tak dlouho čekat nemůžu, dáme pivo v Blavě
Michal444 Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 Tak dlouho čekat nemůžu, dáme pivo v Blavě to v pohode das, zena to pochopi :)
emef Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 Proc jsem si cafra poridil mensi hodinky az ted.. Paradni to je.To je progres. Vod pěticentimetrovejch Béček k malejm anglánům. Vypadaj dobře!
prischera Odesláno 7. března 2017 Nahlásit Odesláno 7. března 2017 Dobří holubi se vracejí, nikdy sem je neměl prodávat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
brumko Odesláno 7. března 2017 Nahlásit Odesláno 7. března 2017 OWG Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
little_w Odesláno 7. března 2017 Nahlásit Odesláno 7. března 2017 Dobří holubi se vracejí, nikdy sem je neměl prodávat A az je budes zase prodavat, ozvi se.
octaviakk007 Odesláno 7. března 2017 Nahlásit Odesláno 7. března 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zekon7302 Odesláno 7. března 2017 Nahlásit Odesláno 7. března 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MVX Odesláno 7. března 2017 Nahlásit Odesláno 7. března 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 7. března 2017 Nahlásit Odesláno 7. března 2017 Nene, já proti tomu nic nemám, mně se to líbí! Dneska jsem pilotil u doktorů. Funkcí stopek jsem si ověřil, že půlhodinová čekačka na dvacetifteřinový odběr krve se vleče stejně nekonečně jako bez nich. Po Navitimerech asi nejhezčí chrono.
Kuba13 Odesláno 7. března 2017 Nahlásit Odesláno 7. března 2017 Jednoduché O :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky