Igicz Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Odesláno 8. března 2017 S jako Seiko, S jako samice. Sent from my iPhone using Tapatalk
sibirnaya Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Odesláno 8. března 2017 vcerejsi foto, dohanim abstak. hnedej aligator 22/18 od Dan010, mam rad tenhle rozmer
AndyAaron Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 Kluci, chtel bych tu hodit jedno varovani ohledne Meranomu.Objednal jsem si Amfibie a misto toho mi dosel uplne jinej kousek z druheho konce recke abecedy. Pravda je, ze rusky neumim, vybiral jsem jen podle obrazku Desi me jak jsou male, ale sedi bajecne. Tak treba se konecne povede udelat ze me OWG P.S. Pro jistotu uvadim, ze s Meranomem to byla jen ironie, amfibie porad jeste nekde cestuji. Tyhle jsou puvodem z US.
Vit Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 Kluci, chtel bych tu hodit jedno varovani ohledne Meranomu.Objednal jsem si Amfibie a misto toho mi dosel uplne jinej kousek z druheho konce recke abecedy. Pravda je, ze rusky neumim, vybiral jsem jen podle obrazku Desi me jak jsou male, ale sedi bajecne. Tak treba se konecne povede udelat ze me OWG P.S. Pro jistotu uvadim, ze s Meranomem to byla jen ironie, amfibie porad jeste nekde cestuji. Tyhle jsou puvodem z US.Sedí ti parádně Ondro, gratuluju!
Seamaster Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 Taky bych rekl ze ty midsize jsou pro tve zapesti idealni. Tohle jsou imho nejhezci SMP pro me i po 10 letech co je mam.
Vensa Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 To sis pěkně pohral se samicou ;-) IMG_1837.JPGS jako Seiko, S jako samice.Sent from my iPhone using Tapatalk
AKUC Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 Kluci, chtel bych tu hodit jedno varovani ohledne Meranomu.Objednal jsem si Amfibie a misto toho mi dosel uplne jinej kousek z druheho konce recke abecedy. Pravda je, ze rusky neumim, vybiral jsem jen podle obrazku Desi me jak jsou male, ale sedi bajecne. Tak treba se konecne povede udelat ze me OWG P.S. Pro jistotu uvadim, ze s Meranomem to byla jen ironie, amfibie porad jeste nekde cestuji. Tyhle jsou puvodem z US.ANDY gratulujem sedia ti perfekte, od orientu pokročil si veľmi ...
nividic Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 AndyAaron: gratuluju! Podle mě sedí úplně v pohodě, rozměrově OK. Já taky mrňousy
Kid_A Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 (upraveno) Kluci, chtel bych tu hodit jedno varovani ohledne Meranomu.Objednal jsem si Amfibie a misto toho mi dosel uplne jinej kousek z druheho konce recke abecedy. Pravda je, ze rusky neumim, vybiral jsem jen podle obrazku Desi me jak jsou male, ale sedi bajecne. Tak treba se konecne povede udelat ze me OWG P.S. Pro jistotu uvadim, ze s Meranomem to byla jen ironie, amfibie porad jeste nekde cestuji. Tyhle jsou puvodem z US. skvele ondro!!! Nejpeknejsi omegy! Upraveno 9. března 2017 uživatelem Kid_A
Doporučené příspěvky