ave1112 Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Omega PO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rustin Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Krasa tieto Pobedy, na vsetkych fotkach vyzeraju uzasne. Puzdro vyzera byt velmi zachovale. Ja dnes takto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Jedny neznámé švýcarské automaty s perfektním strojkem AS 5008. Na hadru vypadají opravdu perfektně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 TANO vďaka, teraz to už bolo ľahké, plánoval som na leto niečo iné modré ale vzhľadom že už celkom ťažko sa zháňajú a dostal som za dobrú cenu tak som nezaváhal, len tá origo koža je veľmi tvrdá a teraz neviem čo tam (nato, perlon, mesh, hnedú kožu ?) ale snad toto bude OK : Pěkná legenda, dobrá volba.Gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Jsou hezké, kde jsi je kupoval pokud to není tajemství?eBay akorát se mi dnes posralo auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 HMLTN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Jedna prochazkova.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foldes Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Popracovni zaslouzeny dneska podle me:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 ... 777 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 eBay akorát se mi dnes posralo auto Díky za info, to auto mě mrzí, škoda, že jsem nebyl poblíž mohl jsem ti půjčit nářadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Ta zelená je prostě návyková Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Alpiner Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Ta zelená je prostě návyková Pěkný,kde se to dá sehnat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 [quwote name=mlsoun1" post="1950515" timestamp="1498590164]Pěkný,kde se to dá sehnat? Díky Marceli:-), sehnat se to dá jen e-mailem přes výrobce a prodejce asi v jedné osobě. Více ve vlákně Tisell v sekci Čína. Případně přes SZ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Tak to Tě obdivuji. Ostravar není pivo a to jsem z Ostravy. Horší už je snad jen Starobrno Mně to prostě chutná a to z Ostravy nejsem ---------------------------------------------------------------------Dnes digitálně: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulg Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Zelvy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Dcérine funglovky, na chvíľu požičané... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 [quwote name=mlsoun1" post="1950515" timestamp="1498590164]Pěkný,kde se to dá sehnat? Díky Marceli:-), sehnat se to dá jen e-mailem přes výrobce a prodejce asi v jedné osobě. Více ve vlákně Tisell v sekci Čína. Případně přes SZ;-)Díky Tome Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Myslim, ze momentalne se to sehnat neda. Ma nejake pilotky a tak, ale tyhle ne. Na ne je dlouhej poradnik, ted je tam 235 jmen To jen pro poradek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Myslim, ze momentalne se to sehnat neda. Ma nejake pilotky a tak, ale tyhle ne. Na ne je dlouhej poradnik, ted je tam 235 jmen To jen pro poradek.Napíšeš mu, že je chceš, odepíše že nemá, ale ozve se až budou a do měsíce ti přijde mail, že jsou (vyzkoušeno dvakrát). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky