Kid_A Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Odesláno 5. září 2017 A tady jeden z posledních levelů chronomagora :-)) sakra sakra...
Akam Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Odesláno 5. září 2017 Borealis Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Odesláno 5. září 2017 BorealisUž mě s nimi pěkně štveš. Měl jsem je koupit, když tu byly.
Akam Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Odesláno 5. září 2017 Už mě s nimi pěkně štveš. Měl jsem je koupit, když tu byly.Mě taky pěkně štvou asi prodám Colty
financ Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Odesláno 5. září 2017 Zahoď to, vůbec ti to nejde k pleti. Tomu nerozumis, ideální pracovni potápky
Ondrej71 Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Odesláno 5. září 2017 Borealis na Balkánu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ouskavl Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Odesláno 5. září 2017 Když se střetne titan se dřevem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VRJ Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Odesláno 5. září 2017 Opět jednou na lovu modrých hodinek. Tyhle se mi fakt moc líbí :-) Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
Jarett Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Odesláno 5. září 2017 Borealis na Balkánu Snapseed.jpg Snapseed.jpgTy joo ... Sarajevo, tam to mám rád. Každopádně zajdi na Olympijský stadión ... je tam malé muzeum a když poprosíš, pustí tě i na rozstřílenou plochu
Lukyn77 Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Odesláno 5. září 2017 Když se střetne titan se dřevem. počkej, to je rám od Morati ? To byl sen mého mládí před dvaceti lety / kily .... tenkrát sem na něj neměl prašule, ale utočil bych ho. Dneska by prachy byly, ale tak do trucovny na zeď leda pověsit :-)
ouskavl Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Odesláno 5. září 2017 počkej, to je rám od Morati ? To byl sen mého mládí před dvaceti lety / kily .... tenkrát sem na něj neměl prašule, ale utočil bych ho. Dneska by prachy byly, ale tak do trucovny na zeď leda pověsit :-) Ano, Morati
nividic Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Odesláno 5. září 2017 Seikooo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bezous Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Odesláno 5. září 2017 Vzal jsem dnes Chronostopy na pivo do Lokálu. Cestou jsem se zastavil u Dušáka omrknout Omegya prodavač byl velmi příjemný. Byl v obraze i u vintage kousků. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Odesláno 5. září 2017 Když se střetne titan se dřevem. krasa. Tohle kolo se uz moc nevidi
Kid_A Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Odesláno 5. září 2017 Opět jednou na lovu modrých hodinek. Tyhle se mi fakt moc líbí :-) Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk nejsou moc velky?
VRJ Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Odesláno 5. září 2017 nejsou moc velky?Velké docela jsou. Trochu jsem se toho bál, ale na ruce mi nepřišlo, že by to bylo moc. Myslím, že bych to snesl :-) Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
Ondrej71 Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Odesláno 5. září 2017 Ty joo ... Sarajevo, tam to mám rád. Každopádně zajdi na Olympijský stadión ... je tam malé muzeum a když poprosíš, pustí tě i na rozstřílenou plochu Mám to v plánu věcí co chci v Bosně vidět, ale podaří se z časových důvodů až při další návštěvě. Dnes jsem stihnul kromě byznysu ještě skvělé telecí, domácí travaricu a i to pivo už tady není nejhorší
Doporučené příspěvky