bobi Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Odesláno 31. října 2017 (upraveno) Snake : Kyklopa taky nemusím,proto mám noudejty (114060). Ale,že kyklop k rolbám tak nějak patří,to je fakt . Máš je parádní - yes . Upraveno 31. října 2017 uživatelem bobi
kartagos Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Odesláno 31. října 2017 začíná mi pracovně podzimní deprese ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Odesláno 31. října 2017 kartagos: moc pekny Vlasto! Ani nevim, ze mas tyhle baterkace.
RobertPlant Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Odesláno 31. října 2017 Tady na fóru je zřejmá adorace vlnek, protože mezi námi chronopacienty jsou jakoby klasika, když se přeci už nedělají. Za mě (jako dlouhodobého majitele obou generací) jsou keramiky nejpodařenější facelift v hodinkovém světě a vlnky už bych znovu nechtěl. Ale jsem rád, že jsem s nimi začínal a pak teprve přešel k SMPc. Moc pěkné! Jak bys je celkově porovnal s klasickými vlnkatými bondovkami, je to o level výš?
farkyostrava Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Odesláno 31. října 2017 sice je to brutal -potapky na kuzi a jeste doxy na breitling kuzi a s breitling sponou...ale kdyz to milujes tak neni co resit... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kartagos Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Odesláno 31. října 2017 kartagos: moc pekny Vlasto! Ani nevim, ze mas tyhle baterkace.Pavle díky za pochvalu . Hodinky mám jako pracovní a je mi je líto už tři roky měnit :-) .
clockyclock Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Odesláno 31. října 2017 bububu pí*o Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bedja Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Odesláno 31. října 2017 B Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Toblin Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Odesláno 31. října 2017 Večerní odpočinek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Toblin Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Odesláno 31. října 2017 To rozleštíš :-)Depa, ty jsou jako nový
KAL Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Odesláno 31. října 2017 bububu pí*o Pecka! Zlepšil jsi mi náladu:)
Kid_A Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Odesláno 31. října 2017 (upraveno) Moon(phase)y Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 31. října 2017 uživatelem Kid_A
Vit Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2017 Moon(phase)y Pěkné Jirko, rozšířil jsi omega stáj?
NIGHTinGALE Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2017 Novy prirustek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
beeman Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2017 (upraveno) Na nové kůži od Zappacraft ;-) Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 1. listopadu 2017 uživatelem beeman
Kid_A Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2017 Pěkné Jirko, rozšířil jsi omega stáj? bohuzel jen servisuju pro kolegu:(( ale maj kouzlo. 4 su cifry, safir hore i dole. Neni to spatne
Doporučené příspěvky