Ketiv Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2017 Obrovska radost a nadseni (skoda ze neumim fotit). Diky, Petre!
siwi Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2017 Se tam tak dlouho válely.. Ať slouží, Míro. Máš nádherný hodinky.
MíraMíra Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2017 Tož děkuji. U někoho jsem je nějakou dobou zpět viděl na supr fotkách a nějak se mi zalíbily.U koho to kruci jenom mohlo bejt ???
nividic Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2017 Po fakt dlouhé době ve vlaku a má to něco do sebe. A na ruce pořád beze změny, rolády leží zapomenuté v šuplíku Hmm, to je zajimavy, neudelala bys nekdy srovnavacku obou zaroven?
nividic Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2017 Andy, plne te chapu Ja jsem dneska drapl tissotky, co dostal tatik od kolegu v praci. Skoda, ze se predem neporadili, no... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AndyAaron Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2017 Skoda, ze se neporadili, na druhou stranu ty Tissotky vypadaji pomerne zajimave.
snake Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2017 Pátek-hodně cestování...takže volba nasadit expy byla jasná-kdo by taky v pátek řešil datum,že.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Toblin Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2017 (upraveno) Dobjej Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. listopadu 2017 uživatelem Toblin
Vit Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2017 ML Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
honza71 Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2017 Zpatky k prtavejm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
StefanM Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
little_w Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2017 Pátek-hodně cestování...takže volba nasadit expy byla jasná-kdo by taky v pátek řešil datum,že.. Ty Explorery jsou jedny z par modelu znacky Rolex, ktery se mi libi. Hele, divam se na specifikace na webu rolex, a pisou tam, ze jsou vodotesne do 100m. Pocitam, ze to je skutecnych 100m, ne ekvivalent "WR 100m", cili 100 metru od vody? Jestli je to opravdu tak, tak to vypada na opravdu univerzalni hodinky! Hmmm...
jankoxxx Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2017 Piatocek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
snake Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2017 Ty Explorery jsou jedny z par modelu znacky Rolex, ktery se mi libi. Hele, divam se na specifikace na webu rolex, a pisou tam, ze jsou vodotesne do 100m. Pocitam, ze to je skutecnych 100m, ne ekvivalent "WR 100m", cili 100 metru od vody? Jestli je to opravdu tak, tak to vypada na opravdu univerzalni hodinky! Hmmm...Ani jsem to nečetl a k vodě se priblizil a prezily to ... Jinak co pises nevim-kazdej čeká od hodinek neco jinyho-tyhle proste jen ukazou čas a libi se mi teda..to zas jo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hanesx Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2017 Patek je ve znameni SMPc. Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
siwi Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2017 I v pátek: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky