AndyAaron Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Odesláno 8. února 2018 @m3maniac Jestli to bylo na me, tak dik. A rad bych te konecne taky potkal @Vojta1 Mozna mam jednu ruku dlouhou (druhou kratkou), ale aspon mam vsechna cisla na cifru
Návštěvník Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Odesláno 8. února 2018 @m3maniac Jestli to bylo na me, tak dik. A rad bych te konecne taky potkal @Vojta1 Mozna mam jednu ruku dlouhou (druhou kratkou), ale aspon mam vsechna cisla na cifru Já zase kdybych Tě neznal, tak bych myslel, že je to psí noha na té fotce :-p Já si na té Tvojí ruce vůbec neumím naživo představit ty zlaté diplomaty
AndyAaron Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Odesláno 8. února 2018 Vsak neboj, predvedu a budes cubrnet
Andrew Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Odesláno 8. února 2018 Toto trvalo...Obrázek jsem nazval: Fotograf ze mě holt nikdy nebude
Mr.Zizi Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Odesláno 8. února 2018 Pozerám, že pomaly je už čas ísť aj domov.
VRJ Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Odesláno 8. února 2018 Omega Speedmaster Gemini 4 Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
John_Lenon Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Odesláno 8. února 2018 (upraveno) @Andy OU!!! Tys je fakt vzal! Upraveno 8. února 2018 uživatelem John_Lenon
Axel Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Odesláno 8. února 2018 Toto trvalo...Obrázek jsem nazval: Fotograf ze mě holt nikdy nebude Nova akvizice? Slusnej oddil.. Pekne, pekne.. Dva dezerty najednou Andy, ja uz to vubec nestiham, jak rychle to stridas.. .Jo a samozrejme vubec nezavidim Omega Speedmaster Gemini 4 Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Wow, tohle je uzasna limitka Speedu... Gratuluji! Pridam dnesni speedy obed..
ZJ Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Odesláno 8. února 2018 asi jo... zustanou doma ... op (1 z 1)-11 resize.jpg .................................
AndyAaron Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Odesláno 8. února 2018 Hosi klid, ty batmany byly jen na zkousku u kafe Ja si uzivam vcera koupenych Marku. Lesknou se jak zrcadlo
LovecK Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Odesláno 8. února 2018 Hosi klid, ty batmany byly jen na zkousku u kafe Ja si uzivam vcera koupenych Marku...Ti je musim pochvalit!
AKUC Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Odesláno 8. února 2018 Hosi klid, ty batmany byly jen na zkousku u kafe Ja si uzivam vcera koupenych Marku. Lesknou se jak zrcadlo ANDY sú skvelé , chápem ťa len už to nestíham sledovať . Som zvedavý čím prekvapíš nabudúce
Kid_A Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Odesláno 8. února 2018 Andy, ten double stitch jim skvele sedne!
Doporučené příspěvky