pebe Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 můžu poprosit o název? není zase tak těžké napsat do Googlu "King seiko chronometer" a v obrázcích vybrat hranaté hodinky King Seiko Chronometer 5625-5040 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Dnes opět Seika, mám je rád. Jinak si neodpustím otázku ohledně letošního Baselu. Jste z něj také tak rozpačití, jako já?Ano.. bohužel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 (upraveno) Snad si nevymenil kiu zpet za L!? . Upraveno 23. března 2018 uživatelem blackhead Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 To je panecku pekna zelena Toz dame racing towards the weekend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 (upraveno) Dnes opět Seika, mám je rád. Jinak si neodpustím otázku ohledně letošního Baselu. Jste z něj také tak rozpačití, jako já? Paradni hodinky chlape!K Tve otazce, urcite, jako kazdy rok..jak co a jak ktera firma. Tezka odpoved.Ted se optam i ja, neptal jsi se na toto i loni? Upraveno 23. března 2018 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 další společný pracovní týden za námi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strycek_fido Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 není zase tak těžké napsat do Googlu "King seiko chronometer" a v obrázcích vybrat hranaté hodinky King Seiko Chronometer 5625-5040díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Pěkné (hodinky i foto). --------------------------------------------Já ML.Diky pane Taky se Ti to hezky leskne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 (upraveno) Casual Friday Moc pěkné. Možná lepší než velké, co myslíš? Já po delší době baterky. Upraveno 23. března 2018 uživatelem Toblin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Dnes red stitches pre zmenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Co se v Basileji letos deje, ze jsi z toho rozpacity? Myslim to vazne, nezaregistroval jsem zadne zpravy, ktere by me rozhodily. Je ovsem pravda, ze jsem po nicem nepatral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Blbé "Mega" fotky a po dlouhé době na ruce Junghans :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Moc pěkné. Možná lepší než velké, co myslíš? Já po delší době baterky.Velké želvy jsem měl a prodal jsem je. Na mé zápěstí 16.5cm byly sice tak akorát, ale prostě ve výsledku to bylo nepohodlné. Tyhle malý želvy jsou pocitově výrazně menší! Tak minimálně na léto poslouží, pak uvidíme jestli se mi nějak zaryjou pod kůži a nechám si je :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 to je dnes radosti :-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Dnes black on black. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxmikexx Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Když jedu tou Oldschool károu,chce to vintage hodinky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Paradni hodinky chlape!K Tve otazce, urcite, jako kazdy rok..jak co a jak ktera firma. Tezka odpoved.Ted se optam i ja, neptal jsi se na toto i loni? Díky:-) A jinak čoveče asi ptal, ale pokud loni byla retro vlna, letos je to ve znamení změny barev cifrů z toho ubohého loňská:-( Když subjektivně vezmu, že největší pecka Baselu jsou 39 pepsiny od Günthera, tak je to pro mě osobně docela smutné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRWISTY Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Co se v Basileji letos deje, ze jsi z toho rozpacity? Myslim to vazne, nezaregistroval jsem zadne zpravy, ktere by me rozhodily. Je ovsem pravda, ze jsem po nicem nepatral.Právě, že se tam neděje dohromady nic:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky