Ondras_CZ Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Odesláno 3. května 2018 Marky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Denda Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Odesláno 3. května 2018 PO Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Odesláno 3. května 2018 Strašně nerad lidem ubližuju... ale Filip je pryč... Je co nosit, přežít se to dá :-) Co se dá dělat, bude nám i s Pátkem chybět. Tak jsem se jich dočkal . Velké díky Vojta1 za pomoc Jsou super! Jen ten origo řemen je strašný , bude to chtít něco nechat ušít. Krásné hodinky, hnědý krokodýl jim sluší nejvíc.Možná bys ale mohl zkusit tu zelenou kůži od Beemana.
misoo Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Odesláno 3. května 2018 In the army now... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Chorche Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Odesláno 3. května 2018 Přezuto na řemen. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Odesláno 3. května 2018 Chorche- pekny, ja mel bejt rychlejsi v rozhodovani :-).
Chorche Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Odesláno 3. května 2018 Chorche- pekny, ja mel bejt rychlejsi v rozhodovani :-).Díky. Zatím jsem moc spokojený i přes pár vad na kráse, se kterými jsem je koupil. Vypadá to, že zase budu nějakou dobu owg Protože, co mám RW, tak se Edoxy nedostaly na ruku, takže jdou do světa.
gerhard Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Odesláno 3. května 2018 plznička Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Odesláno 3. května 2018 TAKTO dopadnete, když vám nějaká svině vypustí rybník. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tikal Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Odesláno 4. května 2018 Včera jsem předal Mudmastery nedočkavému juniorovi a konečně nasadil na LLD nový řemen od Zrniče, krásně sedí na výšku mezi nožkami hodinek a dokonale ladí s barvou indexů Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lordsoft Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Odesláno 4. května 2018 Na piatok Ooomegy Sent from my iPhone using Tapatalk
Vladimír P. Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Odesláno 4. května 2018 No pěkně! Tyhle se nevidí každý den. Krásný jsou Díky
Michal444 Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Odesláno 4. května 2018 Dnes nieco jemne masovejsie ako GS Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jožko Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Odesláno 4. května 2018 Chrona Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Odesláno 4. května 2018 A já se dnes potápím: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vietor007 Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Odesláno 4. května 2018 Piatocek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Stas Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Odesláno 4. května 2018 G-shock Sent from my iPhone using Tapatalk
Potkan Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Odesláno 4. května 2018 Strašně nerad lidem ubližuju... ale Filip je pryč... Schade.....se u tebe moc dlouho neohral. Slusel ti!
Doporučené příspěvky