Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Jsou fantasticky. Tohle pro me bude jednou konecna.

Jak jsem onehdá tvrdil že jsou "stejné" jak mm300 /012/, tak je to o koze a o voze.

Všechno je jinak, jako konečná dobrá volba. Budu se snažit udělat všechno pro to aby to tak i bylo.

Protože co víc, ještě snad re-issue grandfather tuna. To nevim...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Po delší době

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Jako kdyby se mi nelibily-nedelal bych si z toho srandu...uz jsem tak proflaklej,ze se tady lidi divi,ze jim je nechci prodat-jako prej proc?

Pisu,ze se mi libi a oni mi neveri...

Jinak ve srovnani s keramikama jsou samozrejme vzhledove o tridu az dve níž,ale lip se mi nosi :)

A jeste jednu-uz jich pomalu ubyva a nastupce v podobe keramik je drtí mohutnym uderem :)

Odkaz ke komentáři

On ti jako někdo o ně napsal a ty ses nenechal zlomit, jo ?

Jdeš do sebe. :D

Jinak mně se třeba líbí z poloviny víc jak keramiky. Hlavně tvarem pouzdra, ale preferuju odolnost keramiky, "novou" sponu a vlastně i tah. Ten spíš kvůli vzhledu, jak pohodlí.

Odkaz ke komentáři

Jooo... má to něco do sebe ten manuální nátah... viď že jo:)

Hmm,no má  :lol2:

Jsou věčně v krabici,protože když je dám na ruku,tak je pak obvykle zapomenu natáhnout.Někam přijdu,juknu kolik je hodin,a voni milé Můny stojí :rolleyes:.

Na ten nátah jaksi furt zapomínám :bangin:    :D.

Upraveno uživatelem bobi
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...