Frantik Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Odesláno 1. června 2012 Zdravím to já se spokojím s hodinkami FESTINA La Vuelta Chrono 16566/4 asi sem nezapadnuale s těmito hodinkami jsem spokojen Jsou moc pekny!
radek00 Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Odesláno 1. června 2012 (upraveno) Tak tady je ta fotka Upraveno 1. června 2012 uživatelem Jay Doll Fotka zmenšena (courtesy to newbie)
Street Glide Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Odesláno 1. června 2012 Chudák prodavač,...koukám,že jsi ho dnes v krámě,...pardon v "boutiku" asi pěkně tréénoval :-))) Nevím, možná do těchto? Bílé potápky ještě nemám a řemen co má velikost, že padne i na stehno se hodí
Jay Doll Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Odesláno 1. června 2012 Tak tady je ta fotka Hezké, hele myslím, že Hublot by se měli začít bát, tohle se tomu slušně přibližuje
lib Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Odesláno 1. června 2012 Jsou moc pekny! Tak konecne! Uz jsem is rikal, ze bys partaka nepodrzel?
radek00 Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Odesláno 1. června 2012 Mám tyto hodinky jen krátce mám rád sportovní typy hodinek a značka festina mně nejvíc zaujala tak doufám že dlouhodobě nezklamou
bcmike Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Odesláno 1. června 2012 A v samotné práci. Klid před slejvákem.
kdojinej Odesláno 2. června 2012 Nahlásit Odesláno 2. června 2012 Nedalo mi to - myslím, že to sem docela sedí. Nutkavé a impulzivní poruchy jsou charakterizovány opakovanými činy, které nemají žádnou jasnou racionální motivaci, nemohou být ovládány... Příčina těchto poruch není pochopitelná...
jankoxxx Odesláno 2. června 2012 Nahlásit Odesláno 2. června 2012 (upraveno) Nedalo mi to - myslím, že to sem docela sedí. Nutkavé a impulzivní poruchy jsou charakterizovány opakovanými činy, které nemají žádnou jasnou racionální motivaci, nemohou být ovládány... Příčina těchto poruch není pochopitelná... a aka je prognoza? Upraveno 2. června 2012 uživatelem jankoxxx
kdojinej Odesláno 2. června 2012 Nahlásit Odesláno 2. června 2012 a aka je prognoza? V našem případě nevím. Možná by to stálo za výzkum
zibarek Odesláno 2. června 2012 Nahlásit Odesláno 2. června 2012 (upraveno) S manželkou na výletě. Lidi mají dnes na zahradě rodiného domu kdeco!!! Asi příprava na invazi. Upraveno 2. června 2012 uživatelem zibarek
sibirnaya Odesláno 2. června 2012 Nahlásit Odesláno 2. června 2012 S manželkou na výletě. nechci ti do toho kecat, ale mel bys udelat manzelce prednasku o rozdilu mezi hodinkama a Hodinkama nebo ji rovnou necim slusnejsim obdarovat..
zibarek Odesláno 2. června 2012 Nahlásit Odesláno 2. června 2012 (upraveno) nechci ti do toho kecat, ale mel bys udelat manzelce prednasku o rozdilu mezi hodinkama a Hodinkama nebo ji rovnou necim slusnejsim obdarovat.. Už jsem jí chtěl nějaké automaty koupit, ale nechce, vezme si je na ruku pouze když jde někam ven a s malou na písek. Velikosti se jí líbí pánské, většina jejích hodinek jsou větší než moje. Přednášku je jí zbytečné dávat, tráví zde na fóru skoro víc času než já. Upraveno 2. června 2012 uživatelem zibarek
Doporučené příspěvky