Sphinxx Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Odesláno 12. října 2018 Celý náročný den za volantem a ještě ke všemu 2h v kolonách, ale aspoň je na co koukat.
snake Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Odesláno 12. října 2018 Ty iwc jsou supr ... o strojku nemluve-to je kapitola sama o sobe-hlavne kdyz jsem videl pruhled na nej-parada Nasel jsem chvilku - jak fotim ty datejusty jednomu mistnimu clenovi,aby se podival co a jak - na jednu srovnavacku s omegama...a najednou jsem se zamyslel-co vic chtit? Oboje supr hodinky,oboje uz nevyrabene modely,oboje se nebojim pouzit uz dneska ikony hodinariny (nemyslim kalibr,aby me nekdo neosocil ze je to obycejnej quartz )..jenze to by sem clovek jako ja nemohl chodit a koukat po jinych hodinkach A tim konci moje zamysleni-sorry-nejak jsem to nemohl zabrzdit
Jaro Uš Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Odesláno 12. října 2018 Kdybyste vedeli kolik uz jsem kvuli temto hodinkam resil zprav a stejne jsem je nepustil Konecne jsem se dokopal skocit pro ne do banky-jsou supr-stary dobry vlnky v perfektni kondici Chodit kuli změně hodinek do banky je nějaká snaha o vymítání chronobundusa? Teda pokud ji nemáš za rohem. Nebo nejseš majitel a banka = doma... 1
vietor007 Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Odesláno 12. října 2018 To bol teda piatok. Vyfotene rano, cas az teraz, no radost z nich, cely den Prijemny vikend pani.
kdojinej Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Odesláno 12. října 2018 (upraveno) #jarous Ma je v tressoru ne.. Upraveno 12. října 2018 uživatelem kdojinej
Kristian.nov Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Odesláno 12. října 2018 Kdyby jste šel někdo na film První člověk, tak prosím pánové stylově:-)
Robero79 Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Odesláno 12. října 2018 patek odpo tradicne pracovni na zahrade, takze oblibene otloukankya ted uz jen vecere, pivko, relax... Sent from my iPhone using Tapatalk
Jaro Uš Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Odesláno 12. října 2018 #jarous Ma je v tressoru ne.. Neřikej. Faaakt?
Liqid Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Odesláno 12. října 2018 Chodit kuli změně hodinek do banky je nějaká snaha o vymítání chronobundusa? Teda pokud ji nemáš za rohem. Nebo nejseš majitel a banka = doma... Taky mám většinu kolekce v bance (lepší kousky). Když toho máš víc, tak je fakt nesmysl to skladovat doma na prádelníků. Navíc, jedno vlákno o vykradeném bytu s hodinkami tu už máme
kdojinej Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Odesláno 12. října 2018 Neřikej. Faaakt?No ja ti vlastne nevim. Ale myslim ze jo.
Jaro Uš Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Odesláno 12. října 2018 Taky mám většinu kolekce v bance (lepší kousky). Když toho máš víc, tak je fakt nesmysl to skladovat doma na prádelníků. Navíc, jedno vlákno o vykradeném bytu s hodinkami tu už máme Když já furt nevim, jestli mám ?lepší kousky?. Smysl ten trezor dává samozřejmě, ale sral by mě zúženej výběr toho, co ráno na ruku.
brumko Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Odesláno 13. října 2018 (upraveno) Tevise potápky.To tam fakt napísali PERLATIVE CERONOMETER alebo blbo vidím?Ja sa pýtam. PREČO? Upraveno 13. října 2018 uživatelem brumko
snake Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Odesláno 13. října 2018 Sedi perfektne-aspon teda memu pařátu...jak malo staci k nakopnuti chronoradosti... uz jsem byl trosku vyhořelej
beeman Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Odesláno 13. října 2018 kdo nema Tevise limitku perlative ceronometer jako by nebyl :-D To tam fakt napísali PERLATIVE CERONOMETER alebo blbo vidím?Ja sa pýtam. PREČO? z eteru
Doporučené příspěvky