Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

Ty iwc jsou supr ... o strojku nemluve-to je kapitola sama o sobe-hlavne kdyz jsem videl pruhled na nej-parada :)

Nasel jsem chvilku - jak fotim ty datejusty jednomu mistnimu clenovi,aby se podival co a jak - na jednu srovnavacku s omegama...a najednou jsem se zamyslel-co vic chtit? Oboje supr hodinky,oboje uz nevyrabene modely,oboje se nebojim pouzit uz dneska ikony hodinariny (nemyslim kalibr,aby me nekdo neosocil ze je to obycejnej quartz :) )..jenze to by sem clovek jako ja nemohl chodit a koukat po jinych hodinkach :)

A tim konci moje zamysleni-sorry-nejak jsem to nemohl zabrzdit :)

post-2098-0-92871900-1539354389_thumb.jpeg

Odesláno

Kdybyste vedeli kolik uz jsem kvuli temto hodinkam resil zprav :) a stejne jsem je nepustil ;)

Konecne jsem se dokopal skocit pro ne do banky-jsou supr-stary dobry vlnky v perfektni kondici :)

Chodit kuli změně hodinek do banky je nějaká snaha o vymítání chronobundusa? Teda pokud ji nemáš za rohem. Nebo nejseš majitel a banka = doma...

• Dát hlas 1
Odesláno

To bol teda piatok. Vyfotene rano, cas az teraz, no radost z nich, cely den :) Prijemny vikend pani.

post-12730-0-68251800-1539360085_thumb.jpeg

Odesláno

patek odpo tradicne pracovni na zahrade, takze oblibene otloukanky

da9780388940b35b5b1a556198e68211.jpg

a ted uz jen vecere, pivko, relax...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Chodit kuli změně hodinek do banky je nějaká snaha o vymítání chronobundusa? Teda pokud ji nemáš za rohem. Nebo nejseš majitel a banka = doma...

Taky mám většinu kolekce v bance (lepší kousky). Když toho máš víc, tak je fakt nesmysl to skladovat doma na prádelníků. Navíc, jedno vlákno o vykradeném bytu s hodinkami tu už máme :(

Odesláno

Taky mám většinu kolekce v bance (lepší kousky). Když toho máš víc, tak je fakt nesmysl to skladovat doma na prádelníků. Navíc, jedno vlákno o vykradeném bytu s hodinkami tu už máme :(

Když já furt nevim, jestli mám ?lepší kousky?.

Smysl ten trezor dává samozřejmě, ale sral by mě zúženej výběr toho, co ráno na ruku. :D

Odesláno (upraveno)

Tevise potápky.

To tam fakt napísali PERLATIVE CERONOMETER alebo blbo vidím?

Ja sa pýtam. PREČO?

Upraveno uživatelem brumko
Odesláno

kdo nema Tevise limitku perlative ceronometer jako by nebyl :-D

e4d8019eb2e69aaeb586125f7e524eb0.jpg

To tam fakt napísali PERLATIVE CERONOMETER alebo blbo vidím?

Ja sa pýtam. PREČO?

z eteru

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...