Micey Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Odesláno 31. července 2012 (upraveno) To bych nevěřil, že zrovna tyhle obludy mi vydržej nejdýl ze všech hodinek, co jsem kdy měl. Upraveno 31. července 2012 uživatelem Micey
Quido Morava Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Odesláno 31. července 2012 uf..to je paráda a na téhle fotce jim to mega sluší, možná vyrovnanější proporce k většímu zápěstí než má gasík? (snad se do mě nepustí ) abych nebyl offtopic, tak od víkendu pořád tyhle levný gmt-čka, nějak jsme si padly do oka.... levný ale pěkný taky levný a taky mi teď stále hladí oko
Jarett Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Odesláno 31. července 2012 Dnes v KualaLumpur jako už dlouho RLX DeepSea ... navštívil jsem zdejší China Town a musím smutně konstatovat, že boj proti fejkům je nekonečně vzdálený ... borec u stánku měl kompletní nové katalogy RLX, Omega a další a nabízel mi fejky DeepSea, že jsem fakt váhal jestli to jsou fejky ... pravda, že žena když vytáhla foťák, tak nás hnal ... Jinak mě překvapilo množství evropanů, kteří nakupovali o sto šest ...
Jarett Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Odesláno 31. července 2012 chce se mi zvracet ... No, místama tam byla taková prapodivná kombinace vůní a zápachu, že mě taky ...
semi001 Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Odesláno 31. července 2012 No, místama tam byla taková prapodivná kombinace vůní a zápachu, že mě taky ... Mě i bez vůně a zápachu, stačí pohled :-(
bandicoot Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Odesláno 31. července 2012 mrakodrap: umí něco to okýnko na půl devátý? Asi to budu muset nastudovat, nevidím ani běžnou vteřinovku.
lastam Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Odesláno 31. července 2012 Dnes mám na ruce hodinky . hmm pěkný Rijoseky, já si zkusil Monaca s el primerosem (cal 36) Bomba!
mrakodrap Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Odesláno 31. července 2012 mrakodrap: umí něco to okýnko na půl devátý? Asi to budu muset nastudovat, nevidím ani běžnou vteřinovku. To okýnko na půl devátý ukazuje den a noc (den bílá, noc modrá). Běžnou vteřinovku nevidím ani já...není tam .
mmako Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Odesláno 31. července 2012 nenáročné, nenápadné, obyč hodinky tak akorát na nošení ve východní cizině
Hasič Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Odesláno 31. července 2012 Teda Danny, ty máš ale pazouru, nechtěl bych od Tebe lepáka!!! Fakt
Doporučené příspěvky