Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

Já vim, jsem to blejsknul k vůli tobě:-)

Ale ty Garminy jsou super... Když má člověk náladu na digi a trochu tý techniky a odolnosti, jsou nejlepší!

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/68617-kristianovo/page-41&do=findComment&comment=2413598

Vím, už jsem koment četl :-). Mám tě prostě zarazenyho do vintage chrono maniak skupiny.

Odesláno

Vím, už jsem koment četl :-). Mám tě prostě zarazenyho do vintage chrono maniak skupiny.

Já už veškerou vintáž prodal... zbylo mi jenom pár primek. Ale byla to spíš nutnost, než chtění... Potřeboval jsem love a v tomhle smyslu zafungovala vintaž skvěle, perfektní investice... Časem, začnu tvořit novou sbírku...

No a jsem člověk mnoha tváří zřejmě:-D 

Odesláno

Tady orel, Alpsky Orel! Orel vola postolku. Tady postolka, St. Moritz uz je na dohled a Dasenka jde celou dobu v backurkach, prepinam. To ma blby, v cem bude lyzovat?! Prepinam.

post-1684-0-47980900-1571786488_thumb.jpeg

Odesláno (upraveno)

Tady orel, Alpsky Orel! Orel vola postolku. Tady postolka, St. Moritz uz je na dohled a Dasenka jde celou dobu v backurkach, prepinam. To ma blby, v cem bude lyzovat?! Prepinam.

V pondeli jsem na ne cumel v Parizsky :) Mas odvahu ! Gratuluji.

Ja zatim porad na kozce. Vecer, kdyz dojedu dom, tak uz je tma jak v pytli, a mne se nechce to zelezo nasazovat pod lampickou :D

post-7085-0-83168400-1571815939_thumb.jpg

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

Poštolka hlásí šopárdi maj plastics;-) vše v pořádku, přepínám;-)

Odesláno

Gratulace..tesim se na vice fotek!

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...