Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jsou. A dneska po necelym tejdnu odchylka prakticky nepostřehnutelná. Definitivky :)

Jj, chápu :) ale já musím mít ještě jedny do Comba a teď to nechám pár let být ;)

Odesláno

Bingo...jak si to uhádnul? chci ty nové s oranžovou variantou..na černo-oranžovém kaučuku... :)

Protože jsem měl dilema, jestli vlnky nebo POčka. No samozřejmě, že otázka byla jen který budou dřív a který pozdějc :) Já jsem skončil u těchdle. Ty nový jsou už na mě dost velký.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

To se ti zdá, opticky jsou tyhle menší než nové vlnky :) tenhle model je pěkný a kdyby byl na tom prošívaném kaučuku, měl bych dilema :) ale za 15 tis s překlápěčkou extra se mi nechce, navíc na tom tahu jsou těžké, ty nové Planety nemají skladem, takže čekačka ze Švýcar :) jinak tenhle model jsem měl na tahu :)koneckonců všechny mají něco do sebe ;)

Odesláno

Protože jsem měl dilema, jestli vlnky nebo POčka. No samozřejmě, že otázka byla jen který budou dřív a který pozdějc :) Já jsem skončil u těchdle. Ty nový jsou už na mě dost velký.

attachicon.gifDSCN0953.JPG

vcera som ich skusal u ad na gume aj na tahu a na gume podstatne lepsie. dost mi vrtaju v hlave...

Jdi do nich , na tom kaučuku jsou neskutečně, pohodlné ;) Velmi doporučuji! Na tom tahu jsou na mě dost těžké a to i Planety ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...