Vit Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Odesláno 24. října 2019 jégry Gratuluju, asi se zastavím na besedu.
jenik77 Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Odesláno 24. října 2019 Zadne prekvapeni IMG_20191024_085153.jpgje to překvapení, kde máš ten tah??:-)
Emiliano Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Odesláno 24. října 2019 Za ty peníze super... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Povidláček Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Odesláno 24. října 2019 Na Havaji bylo fajn ale ten náš podzim má taky něco do sebe Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
financ Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Odesláno 24. října 2019 Gratuluju, asi se zastavím na besedu.zastav, ale asi to chce brzo. Mám docela turbulentní období
Toblin Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Odesláno 24. října 2019 Bééé Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Akam Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Odesláno 24. října 2019 Davide, ty jegry pecka.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radik Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Odesláno 24. října 2019 vlnky... pořád vlnky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
rekib1 Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Odesláno 24. října 2019 vlnky... pořád vlnky DSCN2324.JPGVítej v klubu, jsou dokonalé
Radik Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Odesláno 24. října 2019 Vítej v klubu, jsou dokonalé Jsou. A dneska po necelym tejdnu odchylka prakticky nepostřehnutelná. Definitivky
Quido Morava Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Odesláno 24. října 2019 ....ale ten náš podzim má taky něco do sebe to jo, a tyhle hodinky taky
rekib1 Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Odesláno 24. října 2019 Jsou. A dneska po necelym tejdnu odchylka prakticky nepostřehnutelná. Definitivky Jj, chápu ale já musím mít ještě jedny do Comba a teď to nechám pár let být
Radik Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Odesláno 24. října 2019 Jj, chápu ale já musím mít ještě jedny do Comba a teď to nechám pár let být POčka
rekib1 Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Odesláno 24. října 2019 POčka Bingo...jak si to uhádnul? chci ty nové s oranžovou variantou..na černo-oranžovém kaučuku...
Radik Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Odesláno 24. října 2019 Bingo...jak si to uhádnul? chci ty nové s oranžovou variantou..na černo-oranžovém kaučuku... Protože jsem měl dilema, jestli vlnky nebo POčka. No samozřejmě, že otázka byla jen který budou dřív a který pozdějc Já jsem skončil u těchdle. Ty nový jsou už na mě dost velký. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
huhu4d Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Odesláno 24. října 2019 Já dneska takhle, jsem rád, že je je nevzal na tahu, ten kaučuk je dokonalý vcera som ich skusal u ad na gume aj na tahu a na gume podstatne lepsie. dost mi vrtaju v hlave...
rekib1 Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Odesláno 24. října 2019 To se ti zdá, opticky jsou tyhle menší než nové vlnky tenhle model je pěkný a kdyby byl na tom prošívaném kaučuku, měl bych dilema ale za 15 tis s překlápěčkou extra se mi nechce, navíc na tom tahu jsou těžké, ty nové Planety nemají skladem, takže čekačka ze Švýcar jinak tenhle model jsem měl na tahu :)koneckonců všechny mají něco do sebe
rekib1 Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Odesláno 24. října 2019 Protože jsem měl dilema, jestli vlnky nebo POčka. No samozřejmě, že otázka byla jen který budou dřív a který pozdějc Já jsem skončil u těchdle. Ty nový jsou už na mě dost velký. DSCN0953.JPG vcera som ich skusal u ad na gume aj na tahu a na gume podstatne lepsie. dost mi vrtaju v hlave... Jdi do nich , na tom kaučuku jsou neskutečně, pohodlné Velmi doporučuji! Na tom tahu jsou na mě dost těžké a to i Planety
Doporučené příspěvky