fendelik Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2012 (upraveno) Dnes opět Casio, ale trošku jsem si přes víkend pohrál se zbytkem "batožiny" co mi zbyla od výroby pouzdra na nůž... Výsledek docela ujde... Upraveno 12. listopadu 2012 uživatelem fendelik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2012 Dnes opět Casio, ale trošku jsem si přes víkend pohrál se zbytkem "batožiny" co mi zbyla od výroby pouzdra na nůž... Výsledek docela ujde... to smekám ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2012 dnes na slušňáka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2012 Daylight 250. Už jim zvoní hrana a čas na mém zápěstí krátí...Asi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2012 (upraveno) Mám na ruce Béčka . Mám na ruce Céčka (s kapkama na skle) Upraveno 12. listopadu 2012 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2012 Daylight 250. Už jim zvoní hrana a čas na mém zápěstí krátí...Asi. Stejně je neprodáš, to by jsi jim neudělal... Já dnes na chvíli veterány Doxa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2012 Taxikář... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fendelik Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2012 to smekám ! Dík, ale byl to docela očistec... Myslím, že se do toho znova pouštět nebudu, neb je ten matroš tvrdej a zahnutí na stranách mě málem stálo nervy ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2012 Tak Doxa už je v kufru a ve službě zpět B&M Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2012 konecne hdinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2012 Jeeeda Janko, ako citis Seiko auru ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2012 konecne hdinky Janko, osvědčená klasika ....taky hledám nějaká fešná Seika na volný čas. Nejspíše budu brzy poptávat modrá Suma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2012 Dnes mě pošťák přivezl tah na moje Fortisky, a tak jsem ho musel hned vyzkoušet Po malé peripetii se zkracováním, neboť tento systém jsem neznal a musel volat původnímu majiteli pro radu (ještě jednou díky Honzo) se vše podařilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav 2 Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2012 Benarus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2012 Oblekovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2012 ..foto není dnešní..ale taky béčka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2012 Jeeeda Janko, ako citis Seiko auru ? nieco musim nosit pokial sa nevratia sinn z kupelov monstra nemam v ruke prvy krat a myslim si ze v segmente do 5000 CZK neni co riesit, a v segmente do 10000 czk su u mna tiez dost vysoko.. Janko, osvědčená klasika ....taky hledám nějaká fešná Seika na volný čas. Nejspíše budu brzy poptávat modrá Suma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2012 (upraveno) konecne hdinky Co se ti stalo? Edit:už jsem si přečetl odpověď výše, takže dále bez otázek Abych je nekecal, hodinku už je s námi doma i Frank. Upraveno 12. listopadu 2012 uživatelem Chorche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2012 Taxikář... To jsou pro mě nejkrásnější béčka.Jedny mi tady utekli,tak snad se zase objeví.Závidím Ti je a gratuluji k nim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2012 Co se ti stalo? Edit:už jsem si přečetl odpověď výše, takže dále bez otázek Abych je nekecal, hodinku už je s námi doma i Frank.ale pozeram ze ty si chnapol po lahodke. ako sa ti paci kyklop? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky