Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada
Odesláno

StanoBare: No jakože je nechtějí v těch Žabovřeskách bez doprovodu ... :D

Odesláno

Ach ták..no mne to teda hneď nedošlo.

To s autom - asi že je zaparkované presne u chodníka so sníženým profilom, práve pre vozičkárov (ale to kľudne môže byť aj dotyčného auto :huh:)...aaale poďme späť k hodinkám.

Odesláno

Ach ták..no mne to teda hneď nedošlo.

To s autom - asi že je zaparkované presne u chodníka so sníženým profilom, práve pre vozičkárov (ale to kľudne môže byť aj dotyčného auto :huh:)...aaale poďme späť k hodinkám.

sice to trvalo, ale gratulujem - presiel si testom empatie :)

Odesláno

dneska mam na ruce tohdlencto. ale jinak me hodinky uz nejak nebavi - coz patri asi do vlakna o tom, co me pekne stve...

SSC021P1ZuluPVD026-b-cinema.jpg

p.s. pro hnidopichy dodavam, ze foto neni moje, ale mam zrovinka tuhle sestavu, tedy SSC021P1 na cernem ZULU/NATO strapu.

zdroj:

WUS

Odesláno (upraveno)

sice to trvalo, ale gratulujem - presiel si testom empatie :)

:) ja som v Tadovom výroku hľadal niečo viac ako je.

K téme. Na ruke nemám nič, podobne ako Janko, mám hodinky v servise, ale týka sa to výmeny lunety. Zadrhávala, v určitom bode s ťažkým prekliknutím. Ech, bez hodiniek. Tak krátením času, pozerám vďaka bandiho vlákna na Sinny, také fajnové 103 klassik, allebo tie GMT Muhle Glashutte ...keby boli na zápestí..hmm

edit: aha, už vidím, Janko má záložné Seika.

Upraveno uživatelem StanoBare
Odesláno

:) ja som v Tadovom výroku hľadal niečo viac ako je.

K téme. Na ruke nemám nič, podobne ako Janko, mám hodinky v servise, ale týka sa to výmeny lunety. Zadrhávala, v určitom bode s ťažkým prekliknutím. Ech, bez hodiniek. Tak krátením času, pozerám vďaka bandiho vlákna na Sinny, také fajnové 103 klassik, allebo tie GMT Muhle Glashutte ...keby boli na zápestí..hmm

edit: aha, už vidím, Janko má záložné Seika.

v tadovom vyroku bolo aj zrejme nieco viac ako chcel.. :)

je na case aby si zavrhol umelohmotnu znacku fortis!! :) zadrhavajuca luneta asi nastve poriadne..

som rad ze konecne mam monstra. su to podla mna najlepsie najlacnejsie hodinky na trhu. maju vsetko a este viac - minutova luneta (aj ked nejaky ten pol mm nesedi...), SUPER lumi, day/date, INHOUSE automaticky natah, prehladnost, tvar puzdra ktory neomrzi, ale hlavne extremne summer feeling ktory vie zahnat winter blues a v lete sa hodi do kazdej situacie!!! monster forever!

Odesláno

Nadešel čas poskočit zase o jeden slepičí krok. Tak si říkám, mám, nemám.... :suicide_anim: :suicide_anim:

PAM 312 a sluníčko. Hned je lepší nálada.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...