Moty Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 Dnešek byl taky s Frankem. líbej se mi, co ty už sis zvyknul?
jankoxxx Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 Tado, Omegy nádherné, ale ako si to myslel? Jedného krypla máme v rodine...tak len ako to mám brať skus sa este raz pozriet na obrazok alebo skor
panedge Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 312 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Tada Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 StanoBare: No jakože je nechtějí v těch Žabovřeskách bez doprovodu ...
jankoxxx Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 StanoBare: No jakože je nechtějí v těch Žabovřeskách bez doprovodu ... a pozri na to zaparkovane auto..
StanoBare Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 Ach ták..no mne to teda hneď nedošlo. To s autom - asi že je zaparkované presne u chodníka so sníženým profilom, práve pre vozičkárov (ale to kľudne môže byť aj dotyčného auto )...aaale poďme späť k hodinkám.
jankoxxx Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 Ach ták..no mne to teda hneď nedošlo. To s autom - asi že je zaparkované presne u chodníka so sníženým profilom, práve pre vozičkárov (ale to kľudne môže byť aj dotyčného auto )...aaale poďme späť k hodinkám.sice to trvalo, ale gratulujem - presiel si testom empatie
little_w Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 dneska mam na ruce tohdlencto. ale jinak me hodinky uz nejak nebavi - coz patri asi do vlakna o tom, co me pekne stve... p.s. pro hnidopichy dodavam, ze foto neni moje, ale mam zrovinka tuhle sestavu, tedy SSC021P1 na cernem ZULU/NATO strapu. zdroj: WUS
Chorche Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 líbej se mi, co ty už sis zvyknul?Spíš bych řekl, že si zvykám
StanoBare Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 (upraveno) sice to trvalo, ale gratulujem - presiel si testom empatie ja som v Tadovom výroku hľadal niečo viac ako je. K téme. Na ruke nemám nič, podobne ako Janko, mám hodinky v servise, ale týka sa to výmeny lunety. Zadrhávala, v určitom bode s ťažkým prekliknutím. Ech, bez hodiniek. Tak krátením času, pozerám vďaka bandiho vlákna na Sinny, také fajnové 103 klassik, allebo tie GMT Muhle Glashutte ...keby boli na zápestí..hmm edit: aha, už vidím, Janko má záložné Seika. Upraveno 13. listopadu 2012 uživatelem StanoBare
jankoxxx Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2012 ja som v Tadovom výroku hľadal niečo viac ako je. K téme. Na ruke nemám nič, podobne ako Janko, mám hodinky v servise, ale týka sa to výmeny lunety. Zadrhávala, v určitom bode s ťažkým prekliknutím. Ech, bez hodiniek. Tak krátením času, pozerám vďaka bandiho vlákna na Sinny, také fajnové 103 klassik, allebo tie GMT Muhle Glashutte ...keby boli na zápestí..hmm edit: aha, už vidím, Janko má záložné Seika.v tadovom vyroku bolo aj zrejme nieco viac ako chcel.. je na case aby si zavrhol umelohmotnu znacku fortis!! zadrhavajuca luneta asi nastve poriadne.. som rad ze konecne mam monstra. su to podla mna najlepsie najlacnejsie hodinky na trhu. maju vsetko a este viac - minutova luneta (aj ked nejaky ten pol mm nesedi...), SUPER lumi, day/date, INHOUSE automaticky natah, prehladnost, tvar puzdra ktory neomrzi, ale hlavne extremne summer feeling ktory vie zahnat winter blues a v lete sa hodi do kazdej situacie!!! monster forever!
Wanderer Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2012 (upraveno) Tak nám začínají mrazivá rána... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. listopadu 2012 uživatelem Wanderer
Ohm-Aztec Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2012 Po ránu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Cyril Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2012 Nadešel čas poskočit zase o jeden slepičí krok. Tak si říkám, mám, nemám.... :suicide_anim: PAM 312 a sluníčko. Hned je lepší nálada.
Frantik Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2012 Vsechny vas mam rad Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
SCIFI Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2012 Vsechny vas mam rad já tebe vůůůůbec :-(
Chosef76 Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2012 Na vlně PRIMu. Pořád něco měřím Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gougy Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2012 Vsechny vas mam rad Jako hodinky docela ujdou, ale ten hrnek je LUXUSNÍ já standardně ke hnědému svetru - odpovídající řemen.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky