Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Me se z produkce TH nelibi skoro nic a Carrery jsou alespon pro me (ty soucasne) celkem prumernym pokusem o chronograf - niktera zajimavym - jen podotknu ze moznost srovnani mam za sebou nekolikrat ;) Tyhle nove kdyby nemely ten bordel s datem aznackou na trojce, ale male datum v subciferniku na 6 (ala speedmastery od Omegy) a na 3 by zustaly ty texty tak by to nebylo zas az tak uplne marny.. i kdyz, to pouzdro je porad takovy nejaky me se nelibici ;)

EDIT: Na 3 bych nechal jen logo a napis Carrera, ten zbytek bych vyhodil do pryc ;)

Upraveno uživatelem spiderer
Návštěvník Snow
Odesláno

Mně se líbí ok604.gif ok604.gif dokonce víc než "minulé" , mají i větší průměr, asi nejsem na rozdíl kolegů takový estét kuk417.gif.

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)
A co vintage nádech? Vypadají moderně. Ale nemám tam tu vazbu k původnímu modelu. Nebo spíš UŽ NEMÁM.

Jsem asi hovado, vintage nádech u těch "starých" tak nějak postrádám.

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno (upraveno)

Jestli náhodou pánům z firmy nešlo o to, jak (pro mě atraktivní) design z CARRERA Calibre 360 dostat na nižší model.

TO Snow: jestli se hodinky někomu líbí nebo ne, není otázka hovadství. :)

post-2237-1220859044.jpg

post-2237-1220859738.jpg

Upraveno uživatelem PhoeniX
Odesláno

Dneska se kolega vrátil ze států, kam si zaletěl pro vydražené Carrery chronografy na ebay (vyhnul se tak clu a DPH). Po ukončení aukce se ho obchodník zeptal, kam mu je má poslat. Kolega odpověděl, že si pro ně přiletí :-) Obchodník celkem nevěřil :-)

Inu pracovat v ČSA má své výhody :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim:

Inspirován kolegou, vypravil jsem se dneska do nákupního centra Flóra do Watch De Luxe. Carrery GMT jsou mooc pěkné..velikost akorát....decentní styl, pěkné zpracování...ajajajj.......

Odesláno
Inspirován kolegou, vypravil jsem se dneska do nákupního centra Flóra do Watch De Luxe. Carrery GMT jsou mooc pěkné..velikost akorát....decentní styl, pěkné zpracování...ajajajj.......

Taky nějaký nový model?

Odesláno

V prosinci přiletí můj bratr z JAR a prý když budu hodný, tak mám u něho ve skřini pod stromeček toto" Hned mám lepší náladu :rolleyes:

Dárky se neříkají, já vím, ale z bratrem to máme trochu jinak"

post-364-1222157772.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...