Dřevák Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Odesláno 19. února 2010 ...neboli to tieto???... valaju sa mi doma v supliku a nejdu boli to moje c.2 to jsou přesně ony, ty moje chudinky už asi 25 let rezaví kdesi na louce
Don2008 Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Odesláno 19. února 2010 Moje prve hodinky boli ak ma pamat neklame male biele primky s datumovkou. Neskor prisla era digitaliek a ja som mal digitalky s tusim 7 melodiami od Vietnamcov. Po nich prisli Casio, ktore doviezol otec zo sluzobky v Nemecku, s analogovym aj digitalnym zobrazenim casu. Pamatam sa, ze som z nich bol uplne paf. Kvalitou a spracovanim boli trosku inde ako tie Vietnamske . Jedneho dna na hubach sa mi na nich roztrhol remienok a stratil som ich. Brat dostal take iste a kedze tie jeho prezili az dodnes, tak to vyzera, ze ich budem vlastnit znova . Uz ich mam slubene.
railmaster Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Odesláno 19. února 2010 Ako 6 ročný som dostal hodinky Zaria s priemerom asi 30 mm a bielym ciferníkom. Neskôr asi keď som mal 13 rokov, som dostal pomerne masívne súdkovité Rakety s ukazovateľom dňa a dátumu. Po 20-ke som si kúpil Quartzky Poljot, nevyhoveli, tak dostali šancu na svoju dobu mohutné automaty Orient SK. Tie som kobinoval s quartz Casio dvojičkami a nosil ich striedavo takmer 20 rokov. Po nežnej revolúcii nasledovala prvá 7750-ka Admiral Chronograf a potom to už išlo ako po masle.
Dřevák Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Odesláno 19. února 2010 Ako 6 ročný som dostal hodinky Zaria s priemerom asi 30 mm a bielym ciferníkom. Neskôr asi keď som mal 13 rokov, som dostal pomerne masívne súdkovité Rakety s ukazovateľom dňa a dátumu. Po 20-ke som si kúpil Quartzky Poljot, nevyhoveli, tak dostali šancu na svoju dobu mohutné automaty Orient SK. Tie som kobinoval s quartz Casio dvojičkami a nosil ich striedavo takmer 20 rokov. Po nežnej revolúcii nasledovala prvá 7750-ka Admiral Chronograf a potom to už išlo ako po masle. jaký byli ty Poljot quartz? Já jsem si k patnáctinám vybral tyhle a můžu říct, že katastrofa, od té doby se na značku Poljot koukám skrz prsty, možná neprávem. První mi po třetí reklamaci vyměnili a tyhle druhý jsem také stále reklamoval, pak si je spravoval sám a nakonec odložil a nahradil digitálkama montana od čongů, které jsem s klidným svědomím rozbíjel, v opilosti ztrácel a následně kupoval další. Za 40 Kč. Jo kdyby byli dneska, tak jich koupím aspoň deset pro děcka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
railmaster Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Odesláno 19. února 2010 jaký byli ty Poljot quartz? Já jsem si k patnáctinám vybral tyhle a můžu říct, že katastrofa, od té doby se na značku Poljot koukám skrz prsty, možná neprávem. První mi po třetí reklamaci vyměnili a tyhle druhý jsem také stále reklamoval, pak si je spravoval sám a nakonec odložil a nahradil digitálkama montana od čongů, které jsem s klidným svědomím rozbíjel, v opilosti ztrácel a následně kupoval další. Za 40 Kč. Jo kdyby byli dneska, tak jich koupím aspoň deset pro děcka. Bol to podobný príbeh. Mali štvorcový tvar s mierne zaoblenými rohmi a po tretej reklamácii mi vrátili peniaze. Potom som kúpil Orienty. Tiež som potom na ruské hodinky zanevrel. Ten Quartz im nejako haproval.
Biges Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Odesláno 20. února 2010 Ruhla s mrkacím lvíčkem, rychle ale následoaly Prim Sport 2 zelené Humberto (foto nedávám, všichni známe ). Ruhla jsou doma rozbité a PS2 mi byly ukradeny ve škole na těláku Ale už jsem si to bohatě vynahradil :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JHonza Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Odesláno 20. února 2010 TADY: http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...st&p=286396 Jen upřesnění: bylo to v 1. třídě.
skalis Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Odesláno 21. února 2010 Ruhla s mrkacím lvíčkem, rychle ale následoaly Prim Sport 2 zelené Humberto (foto nedávám, všichni známe ). Moje prvni hodinky byly taky Ruhly se lvickem.
Josef01 Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Odesláno 21. února 2010 (upraveno) Moje první hodinky byly určitě digitálky za 50 Kč. Upraveno 21. února 2010 uživatelem Josef01
Biges Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Odesláno 21. února 2010 Moje prvni hodinky byly taky Ruhly se lvickem. Tak to už můžeme založit další klub A druhé? Nebyly to také Sporty?
skalis Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Odesláno 21. února 2010 (upraveno) Tak to už můžeme založit další klub A druhé? Nebyly to také Sporty? Sporty ne, ale primky to byly. Byly to male s kal. 66, cernym ciselnikem, svetlymi ruckami a oranzovou vterinovkou. Fotku zadnou nemam, ale na foru uz jsem je videl. Upraveno 21. února 2010 uživatelem skalis
pikec Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Odesláno 21. února 2010 No první nevím přesně, ale dle všeho Ruhla alá nějaká očička. Nejvíce utkvěli digi a měli moře melodii. A k 15tinám Poljot hranaté stříbrné s budíčkem. Které mě časem byly ukradeny. Ale díky tchánovy se tento druh vrátil zpět jen je musím dát dohromady.
Kupa54 Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Odesláno 21. února 2010 Moje první byly takovéto Primky Bohužel se nedochovaly a tyhle jsem koupil před dvěma roky na Aukru. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Chumpus Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Odesláno 21. února 2010 Určitě digitálky bůhvíodkuď. Jsem z generace, kdy to mezi děckama frčelo. A kámoš měl s kalkulačkou, všichni jsme mu záviděli...
Bask Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Odesláno 21. února 2010 ...z prvej triedy! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
skalis Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Odesláno 21. února 2010 ...z prvej triedy! To jsou ty moje prvni primky, co jsem dostal po ruhlach se lvem. Tak to nebyl kal. 66 ale 68. Mam z nich uplnou radost, kdyz je ted vidim a mam pocit, ze si je v nejblizsi dobe budu muset nekde poridit!
Bask Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Odesláno 21. února 2010 (upraveno) Je to kaliber 684 a som naozaj velmi rad, ze ich stale mam a dokonca v tak dobrom stave! edit. foto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. února 2010 uživatelem Bask
DAveDOG Odesláno 22. února 2010 Nahlásit Odesláno 22. února 2010 Moje první byly Primky co jsem dostal v roce 1984 při nástupu do školy. Pořád je mám a jdou i když by chtěl ciferník vyměnit a pouzdro přeleštit. Tuším asi kalibr 66.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se