Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
...neboli to tieto???... valaju sa mi doma v supliku a nejdu boli to moje c.2

to jsou přesně ony, ty moje chudinky už asi 25 let rezaví kdesi na louce :crying_anim02:

• Odpovědi 57
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Moje prve hodinky boli ak ma pamat neklame male biele primky s datumovkou. Neskor prisla era digitaliek a ja som mal digitalky s tusim 7 melodiami od Vietnamcov. Po nich prisli Casio, ktore doviezol otec zo sluzobky v Nemecku, s analogovym aj digitalnym zobrazenim casu. Pamatam sa, ze som z nich bol uplne paf. Kvalitou a spracovanim boli trosku inde ako tie Vietnamske :). Jedneho dna na hubach sa mi na nich roztrhol remienok a stratil som ich. Brat dostal take iste a kedze tie jeho prezili az dodnes, tak to vyzera, ze ich budem vlastnit znova :). Uz ich mam slubene.

Odesláno

Ako 6 ročný som dostal hodinky Zaria s priemerom asi 30 mm a bielym ciferníkom. Neskôr asi keď som mal 13 rokov, som dostal pomerne masívne súdkovité Rakety s ukazovateľom dňa a dátumu. Po 20-ke som si kúpil Quartzky Poljot, nevyhoveli, tak dostali šancu na svoju dobu mohutné automaty Orient SK. Tie som kobinoval s quartz Casio dvojičkami a nosil ich striedavo takmer 20 rokov. Po nežnej revolúcii nasledovala prvá 7750-ka Admiral Chronograf a potom to už išlo ako po masle.

Odesláno
Ako 6 ročný som dostal hodinky Zaria s priemerom asi 30 mm a bielym ciferníkom. Neskôr asi keď som mal 13 rokov, som dostal pomerne masívne súdkovité Rakety s ukazovateľom dňa a dátumu. Po 20-ke som si kúpil Quartzky Poljot, nevyhoveli, tak dostali šancu na svoju dobu mohutné automaty Orient SK. Tie som kobinoval s quartz Casio dvojičkami a nosil ich striedavo takmer 20 rokov. Po nežnej revolúcii nasledovala prvá 7750-ka Admiral Chronograf a potom to už išlo ako po masle.

jaký byli ty Poljot quartz? Já jsem si k patnáctinám vybral tyhle a můžu říct, že katastrofa, od té doby se na značku Poljot koukám skrz prsty, možná neprávem. První mi po třetí reklamaci vyměnili a tyhle druhý jsem také stále reklamoval, pak si je spravoval sám a nakonec odložil a nahradil digitálkama montana od čongů, které jsem s klidným svědomím rozbíjel, v opilosti ztrácel a následně kupoval další. Za 40 Kč. Jo kdyby byli dneska, tak jich koupím aspoň deset pro děcka.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno
jaký byli ty Poljot quartz? Já jsem si k patnáctinám vybral tyhle a můžu říct, že katastrofa, od té doby se na značku Poljot koukám skrz prsty, možná neprávem. První mi po třetí reklamaci vyměnili a tyhle druhý jsem také stále reklamoval, pak si je spravoval sám a nakonec odložil a nahradil digitálkama montana od čongů, které jsem s klidným svědomím rozbíjel, v opilosti ztrácel a následně kupoval další. Za 40 Kč. Jo kdyby byli dneska, tak jich koupím aspoň deset pro děcka.

Bol to podobný príbeh. Mali štvorcový tvar s mierne zaoblenými rohmi a po tretej reklamácii mi vrátili peniaze. Potom som kúpil Orienty. Tiež som potom na ruské hodinky zanevrel. Ten Quartz im nejako haproval.

Odesláno

Ruhla s mrkacím lvíčkem, rychle ale následoaly Prim Sport 2 zelené Humberto (foto nedávám, všichni známe :) ).

Ruhla jsou doma rozbité a PS2 mi byly ukradeny ve škole na těláku :(

Ale už jsem si to bohatě vynahradil :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)
Tak to už můžeme založit další klub :)

A druhé? Nebyly to také Sporty?

Sporty ne, ale primky to byly. Byly to male s kal. 66, cernym ciselnikem, svetlymi ruckami a oranzovou vterinovkou. Fotku zadnou nemam, ale na foru uz jsem je videl.

Upraveno uživatelem skalis
Odesláno

No první nevím přesně, ale dle všeho Ruhla alá nějaká očička. Nejvíce utkvěli digi a měli moře melodii. A k 15tinám Poljot hranaté stříbrné s budíčkem. Které mě časem byly ukradeny. Ale díky tchánovy se tento druh vrátil zpět jen je musím dát dohromady.

Odesláno
...z prvej triedy!

To jsou ty moje prvni primky, co jsem dostal po ruhlach se lvem. Tak to nebyl kal. 66 ale 68. Mam z nich uplnou radost, kdyz je ted vidim :) a mam pocit, ze si je v nejblizsi dobe budu muset nekde poridit!

Odesláno

Moje první byly Primky co jsem dostal v roce 1984 při nástupu do školy. Pořád je mám a jdou i když by chtěl ciferník vyměnit a pouzdro přeleštit. Tuším asi kalibr 66.

p1010974b.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...