IzTaPa Odesláno 1. října 2020 Nahlásit Odesláno 1. října 2020 tak to uz je neco lepsi nez klasicky Polaris - tentokrate i se sroubovaci korunkou... zvazuju, ze jim dam jeste jednou sanci date za 11k je na hrane, ale memovox za 17.4k euro je dost ulet... https://www.jaeger-lecoultre.com/eu/en/watches/jaeger-lecoultre-plrs/jaeger-lecoultre-plrs-memovox/9038180.html https://www.jaeger-lecoultre.com/eu/en/watches/jaeger-lecoultre-plrs/jaeger-lecoultre-plrs-date/9068180.html
bandicoot Odesláno 1. října 2020 Nahlásit Odesláno 1. října 2020 Obojí jsou krásný, ale je to teda raketa... dřív za tuhle retailovou cenu byly filigránský osmidenní Reverso Grand Date s pár fajn komplikacemi, zatímco tady u té date verze jde spíš o ukázku precizní strojařiny na oceli.
Exiztence Odesláno 1. října 2020 Nahlásit Odesláno 1. října 2020 (upraveno) Jsou moc pěkný, cenově moc mimo ale, zaujalo mě ale fičura u Datu: Among the key safety innovations: An orange ring visible only when the crown at 2 o'clock is not screwed in, which reminds the diver that they have not adjusted their rehaut, essential for calculating their decompression stops. Jinak furt si nemyslím že by dýnko na šroubky bylo nejlepší řešení pro potápky, tak nějak mám dojem / pocit že šroubovací dýnko je více spolehlivé ale třeba mě někdo vyvede z omylu. Aspoň tam je konečně pořádný stroj, 40h u no datu je fakt tristní. Upraveno 1. října 2020 uživatelem Exiztence
sery.vlk Odesláno 1. října 2020 Nahlásit Odesláno 1. října 2020 By mne zajímalo, jak dosáhli rezervy nátahu 70 h s jedním pérem a normální frekvencí 28,8 tis. půlkmitů - to tak snížili tření v převodech?
ensi Odesláno 1. října 2020 Nahlásit Odesláno 1. října 2020 (upraveno) Mozna tenci stena barelu s pruzinou a tim padem delsi pruzina, jako to udelal Rolex. Jinak za me opet skoda toho maleho strojku ve velkem pouzdre. Upraveno 1. října 2020 uživatelem ensi
gas Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Odesláno 4. října 2020 Líbí se mně, velikost, zpracování, strojek. Všechno fajn, bohužel skoro 300t je naprostý nesmysl.
IzTaPa Odesláno 6. října 2020 Autor Nahlásit Odesláno 6. října 2020 ale az prijde rocni bonus, stejne si ty memovoxy koupim!
wolfesh Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Odesláno 8. října 2020 V 6. 10. 2020 v 14:14, IzTaPa napsal: ale az prijde rocni bonus, stejne si ty memovoxy koupim! Rozšířit Tak ať to dopadne, budu se těšit na fotky a dojmy
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se