Vjace Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2023 před 9 hodinami, Qwuiddo napsal: Kolega v praci se mi vcera prisel pochlubit (na chronomagu tichy/neaktivni), ze mu take zazvonil telefon od Dusaku. PS: take mu pry bylo receno, ze je prvni na seznamu PS2: bohuzel nemohu dat video zadni strany, kvuli SN na nozce a nevim, jak se to vyretusuje, tak aspon takto Gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 28. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2023 Tak to už je tady druhej “první” na seznamu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2023 před 16 minutami, Vjace napsal: Gratulace! Nie ty si mal byť v poradí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2023 před 37 minutami, dabelM napsal: Tak to už je tady druhej “první” na seznamu Těch prvních na seznamu je asi víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 28. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2023 @Vjace Pokud bude v každým následujícím pololetí “první” jeden zapsaný člen, tak se zlobit nebudu a snad se jich i dočkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayethon Odesláno 13. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2023 Jeden kamarád si převzal v OB v Praze limitku začátkem července. Na čekačce dle vlastních slov vůbec nebyl (nemám to tvrzení jak ověřit, ale nemám důvod nevěřit), ale má v OB bohatou purchase history, nyní kupoval více hodinek v rámci firmy. Podle kamaráda prý mají od Omegy danou alokaci hodinek, vědí počet kolik celkem dostanou ale nevědí kdy přesně. Zařazení na waiting list není pro OB závazné a může s přidělenými hodinkami libovolně naložit - ergo prodá je komu chce a kdy chce. Hodinky reálně nechce a budou na prodej, prý se s tím v butiku ani netajil - jim je to ale úplně jedno. Potom co jsem s čekačkama zažil v RB v Carollinu už věřím asi úplně všemu a už bych si tam nikdy nic nekoupil. Achjo. Btw na čekačce na jedny nejmenované hodinky jsem už 5 let a posunul jsem se o 5 míst (přestože vím že do ČR chodí 2 kusy ročně), nejspíše se jich tak nikdy nedočkám, zatímco překupníci je vesele dostávají a za násobky prodávají po internetu. Nechápu tuhle politiku, ale takový je svět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 13. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2023 Drsne a krute, lec me to vubec neprekvapuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 13. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2023 před 6 hodinami, rayethon napsal: Jeden kamarád si převzal v OB v Praze limitku začátkem července. Na čekačce dle vlastních slov vůbec nebyl (nemám to tvrzení jak ověřit, ale nemám důvod nevěřit), ale má v OB bohatou purchase history, nyní kupoval více hodinek v rámci firmy. Podle kamaráda prý mají od Omegy danou alokaci hodinek, vědí počet kolik celkem dostanou ale nevědí kdy přesně. Zařazení na waiting list není pro OB závazné a může s přidělenými hodinkami libovolně naložit - ergo prodá je komu chce a kdy chce. Hodinky reálně nechce a budou na prodej, prý se s tím v butiku ani netajil - jim je to ale úplně jedno. Potom co jsem s čekačkama zažil v RB v Carollinu už věřím asi úplně všemu a už bych si tam nikdy nic nekoupil. Achjo. Btw na čekačce na jedny nejmenované hodinky jsem už 5 let a posunul jsem se o 5 míst (přestože vím že do ČR chodí 2 kusy ročně), nejspíše se jich tak nikdy nedočkám, zatímco překupníci je vesele dostávají a za násobky prodávají po internetu. Nechápu tuhle politiku, ale takový je svět. Když nebyl ani na WL, to ten nákup probíhal ve stylu “Jeee, vy berete 20 kousků… Nechcete teda taky jedny Snoopy? Ty by si lidi taky koupili, kdyby mohli… Že je budete mít na kšeft? … No jo, ale my vám to bez nich prostě neprodáme.” …? :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas K Odesláno 24. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 24. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2023 Akože závidím, ale neverím aj tak podobným rozprávkam a náhodám, sorry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas K Odesláno 24. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2023 15 minutes ago, Davis said: Akože závidím, ale neverím aj tak podobným rozprávkam a náhodám, sorry Ano, také si myslím, že to je bullshit. "Hodně navštěvuji butyky omega, protože se tam cítím opravdu dobře" ??? Tyvole, je to krám, ne kavárnička. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hector Odesláno 24. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2023 Koukal jsem na ten watchtalk a tento maník ještě před měsícem ve videu s nějakým Milošem nevěděl co je hesalit. Si to pusťte. Tím chci i zpochybňovat tuhle historku, ale takže pěkně kecá. Je falešnej už na fotce. Těmhle nevěřit ani nos mezi očima. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayethon Odesláno 24. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2023 před 57 minutami, Hector napsal: Koukal jsem na ten watchtalk a tento maník ještě před měsícem ve videu s nějakým Milošem nevěděl co je hesalit. Si to pusťte. Tím chci i zpochybňovat tuhle historku, ale takže pěkně kecá. Je falešnej už na fotce. Těmhle nevěřit ani nos mezi očima. Mne to taky prijde zvlastni. Mozna ze jde nejakou propgacni akci? Jinak upozornuji ze tohle neni ten muj kamarad. Nevim co by timhle kdo ziskal, snad “jen” pozornost. Nebo mi asi unika o co v tomhle jde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naving Odesláno 26. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2023 V 24. 8. 2023 v 9:52, Lukas K napsal: Rozhodně lze souhlasit že "přístup Omegy k zákazníkům se nedá srovnat". Třeba když jsem se v Omega butiku v Praze asi před měsícem ptal, jak to vypadá s waiting listem na Snoopyho, tak mi paní řekla, že tam má 300 lidí a od představení hodinek před ca 2 lety jim do ČR nedorazil ještě ani jediný kus Takže evidentně závisí na tom, jakou pohádku si který prodejce vymyslí. Jinak přístup nic moc. Sice mi paní vyndala z výlohy hodinky, na které jsem se ptal, ale pak si stoupla za mne a kromě "60h rezerva" mi nic neřekla, vůbec se nesnažila nic prodat, nabídnout, vysvětlit, jen to vypadalo, že chce, abych byl co nejdříve pryč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 26. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2023 Evidentne klamala . Tvôj príbeh znie ako realita a nie ako pohádka nad ním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 27. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2023 (upraveno) jde o prémiové hodinky, tak si zákazníky vybírají a cili na ty, kteří tam buď otočili patřičný objem financí nebo jsou nějak, něčím známí, marketingove zajímaví. Takže stejný postup jako u Rolexu. Tady si vybrali nějakýho borce, co má 23 videi na YT a 2400 sledujicich, ale někdo v CZ týmu očividně usoudil, ze by byl prima nápad mu “prodat” Snoopyho.. Btw mám pocit, ze i po těch letech si někteří mysli, ze opravdu existuje nejaky tajemný waiting list, kterým se soukroma firma následně řídí.. Tímto počinem nikomu žádný předkupní právo nevznikne.. To neni charita, ale byznys jako každý jiný.. Upraveno 27. srpna 2023 uživatelem Axel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 27. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2023 před 8 minutami, Axel napsal: jde o prémiové hodinky, tak si zákazníky vybírají a cili na ty, kteří tam buď otočili patřičný objem financí nebo jsou nějak, něčím známí, marketingove zajímaví. Takže stejný postup jako u Rolexu. Tady si vybrali nějakýho borce, co má 23 videi na YT a 2400 sledujicich, ale někdo v CZ týmu očividně usoudil, ze by byl prima nápad mu “prodat” Snoopyho.. Já třeba todle úplně beru. Ale co neberu, ba mě nebetyčně je to, jak šíleně u Dušáka lžou. To je ostuda značce na nejvyšším levelu. Těch příhod, co nám tu za ty téměř 3 roky napovídali. Do pytle když už jsem tak zoufalej a nemám koule říct zákazníkům, že hodinky se přidělují dle uvážení majitele butiku/prodejce, tak se aspoň sladím na tom, co říkám zájemcům. Mě jednou řeknou, že jim ještě nepřišly žádné, podruhé, že už jedny byly, ale vzal si je majitel, pak mě ujišťují, že jsem první na řadě, když se ozvu, že vím, že mezitím dodali další, tak zase klamou a vymýšlí si příběhy. Je mi z Dušáka na blití. Přitom kdyby na férovku řekli, že jsou to hodinky jen pro VIP klienty, podle objemu utracených peněz (ala extra modely Rolex nebo nákup RO v AP či Aquanaut v PP), tak jsem s tím v pohodě a zkusím si to vyřešit jinak a jinde. Ale todle soustavné uvádění člověka v omyl a vytváření falešných nadějí je… Vtipné je, že jsem si říkal, že zkusím svou šanci na Snoopy zvýšit tím, že bych koupil Chronoscopy. Tak volám na butik - nejsou. Děkuji, zavoláme mi, až budou, že bych se stavil a vyzkoušel je. Ano. A nikdy se neozvali. Pro mě nepochopitelné chování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arlin Odesláno 27. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2023 Pokud je tenhle příběh pravdivý, tak si tenhle "náhodný majitel" časem tradičně jako jiní u Rolexů tzv. s hodinkama "nepadne do oka" a pustí je s přirážkou dál. Každopádně je to celé smutné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 27. srpna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2023 @Vjace raději už Dušáka nenavštěvuji, abych se ušetřil těch pohádek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 27. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2023 (upraveno) Chlapci, ale no tak, veď vieme ako to u takýchto AD chodí. Či niekomu hovoria len a len čistú pravdu? Upraveno 27. srpna 2023 uživatelem Davis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se